Videviku Foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Logi sisse

Unustasin parooli

Juhtkonna teated
20.03.2013 - Ilusat kevadet kõigile!
Latest topics
» mis raamatut ...
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:49

» Film/sari mida vaatasid viimati?
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:48

» Sõnakett - Eesti keeles

» Sõnakett - Inglise keeles

» Kaebustest.
by Halvorsen Kolm 30 Apr - 11:25

» Müüa kõik 4 videviku saaga raamatut+režissööri märkmik
by Twiligd Laup 1 Veeb - 18:19

» Parima selgitamine
by Alice21 Teis 5 Nov - 18:56

» Laul vs. laul
by bella19 Püh 29 Sept - 11:57

» Uus foorum - Eurovisiooni foorum
by Hennu2 Teis 3 Sept - 20:54

Top posting users this week
No user

Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 5 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 5 Külalist

Puudub

[ View the whole list ]

Rekordarv külastajaid(386) oli siin foorumil Reede 25 Okt - 6:54

Mida sa teeksid kui...

3 posters

Lehekülg 12, lehekülgi kokku 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

Go down

Mida sa teeksid kui... - Page 12 Empty Re: Mida sa teeksid kui...

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 21:32

(ma lugesin vananemas Very Happy )

"Oh?"
"Jah ,sa pead ennast siis hingeliselt ette valmistama ,et sul pole siis kerge.Ja sa ei pruugi.."ütles ta mulle süngelt .
"Mhm." ja noogutasin ainult tõsiselt.
"Soovitan sul siis magada ja ära ärritu." naeratas ta kergelt ja ma sain aru ,et ma võin minna.
"Olgu ,eks me üritame."hõõrusin kõhtu ja üritasin tõusta diivanilt püsti.Carlisle aitas mind ja kui ma ukse juures olin kuulsin kuidas ta küsis:
"Kas ma võin üht asja küsida?"
Keerasin ennast ja ta ootas ,et ma ütleks midagi.Ma lihtsalt vaatasin teda suu lahti.
"Jah,loomulikult." vastasin ja naeratasin.
"Kuidas te teate ,et kumb ta on?Kas ta on mingeid märke välja näitanud?" küsis ta nüüd uudishimulik pilk silmis.Kõndisin tugitoolile istuma ja rääkisin ,et olime põksimise testi teinud ja et Alice on ka sama näinud.Aga ma ei rääkinud mis soos laps tuleb.Siis ma seletasin veel ta manipuleerimisvõimest millepeale Carlisle hakkas naerma:
"Ma mõtlesingi ,et kas ma olen hulluks minemas ,kui ma mõtlen et pean su kõhtu kõditama."
Naersime hetke ja kuulsin kuidas keegi koputas.Teadsin et see oli Edward ja juba ta astus sisse,telefon näpus.
"Jacob helistab." ütles ta mulle mornilt ja andis telefoni mulle...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Postituste arv : 21152
Vanus : 31

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 21:36

"hallo?"ütlesid telefoni.
"ma kuulsin uudist..."
"kas pole tore!"ütlesid elevil häälega.
"tegelikult pole jah."ütles ta.
"mida`?miks mitte?"
"ma ju rääkisin sulle.sa ikka kunagi ei kuula mis?"
siis kuulsid sa järsku,kuidas ta teisel pool toru laulma hakkas.sosistasid lapsele:"jäta järgi,nii pole ilus!"kuid ta ei teinud sellest välja ja jätkas.lõpuks lõppes kõne ära.
"no see nüüd küll ilus tegu polnud!"ütlesid oma kõhule.
siis nägid,kuidas sinu juurde tuli naeratades rosalie:"jänest tahad?"...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Postituste arv : 8525
Vanus : 114

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 21:51

(HAHAH ,Jänest tahad? Very Happy LOL ,taseeee) Very Happy

"Ei aitäh Rosalie." ütlesin talle naeratades ja nägin kuidas ta mornilt ennast Carlisle töötoast ära kõndis.
Edward natuke naeris juhtunu peale ja kõndisime koos aeglaselt magamistuppa.Mõtlesin lapse ja tema manipuleerimisvõimete peale.
"Edward,kas lapse manipuleerimine sulle on hakanud?" küsisin nüüd mõtetes ,ma üritasin tükk-tüki haaval pilti kokku saada.Vaatasin talle otsa kui me sohvale istusime.
"Ei ole vist." ütles ta mulle peale pika mõtlemist.
"Mulle tundub ka ,et mind pole ta veel mõjutanud." vastasin talle.
Vaatasime silmad suurtena üksteisele otsa ja mõtlesime.Mõtlesime ,et kas tõesti võib olla nii ,et laps ei saaks meid manipuleerida?Kuid saaks meie ümber olevaid?
"Tundub nii küll." vastas Edward mu küsimusele naeratades .
"See oleks hea." pomisesin talle uniselt ,kuna olin juba üsna väsinud.
"Homme on pikk ja raske päev.Lähme magama." ütles ta mulle ja ma turtsatasin ta ütlemise peale ja avasin silmad.Nägin uduselt kuidas ta mulle naeratas säravvalget naeratust.
"Oh Edward,ma armastan sind." pomisesin poolärkvel.
"Mina sind ka." ja ta tegi musi mu põsele ja ma uinusin ta sülle... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 21:58

hommikul ärgates,nagu tavaliselt,hakkasid sa edwardi abiga eilsest suuremaid riideid otsima.sulle tuli eilne vestlus carlislega meelde ja lootsid,et ehk homme ei pea sa niiviisi hommikut alustama.siis nagu tavaliselt,edward viis su alla söögituppa ja sa sõid üürtama koguse sööki ära.sa jäid nüüd allakorrusele telekat vaatama,kommivaagen süles ja näksisid aegajalt kommi.siis hakkas su kõhtu vlu tekkima.arvasid et see oli jälle liigsest söömisest,ning panid kommivaagna kõrvale.kuid valu ei läinud mõne aja pärast üle.lõpuks ei saanud sa enam valule vastu ja hakkasid valu all kägarduma.
"kas...?2küsis edward sinu kõrval.
"ma arvan küll."üritasid enda suust need sõnad välja pressida.
kümne minuti pärats ei jõudnud sa enam enda suud kinni hoida ja hakkasid karjuma.rosalie sai aru,mis toimub ja lahkus majast.ta ei tahtnud seal olla.ka emmett mõtles,et igaks juhuks põgeneb mõneks ajaks.alice ja jasper olid kindlad lahkujad.esme jäi vaid heast südamest sinu kõrvale kätt hoidma.sa nägid,et kui thud algasid,hakkas esme oma hinge kinni hoidma.
varsti teatas carlisle:"hakkab sündima"edward ehmatas kergelt selle peale...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 22:17

(Ma ei taha eriti kirjeldada sünnitust Very Happy)
"Edward?" sosistasin valude käest ja karjusin vahepeal.
"Ma olen siin."Tundisin kuidas ta mu käest kinni võttis.
"Kas sa tahad ära minna?" küsisin nüüd ja vaatasin küsivalt talle silma.
"Ei ." vastas ta mulle ja tegi mu laubale musi.
Ärkasin millegi peale ülesse.Ärkasin lapse nutu peale ülesse.Tundsin kuidas keegi raputas mind oma külmade kätega ,mis tegi ainult head mu nahale,mis oli higine.
"Etu?" küsis ingli hääl minu nime.Tegin silmad lahti ja tahtsn inglit näha.Mulle otsa vaatas Edward.Teda ma otsisingi.
"Edward?" küsisin ja naeratasin talle uimaselt.
"Oh Etu." ja tundsin kuidas ta kallistas mind tugevalt.Natuke liiga tugevalt aga ma ei hoolinud sellest.Mul oli veel valusam mõni hetk tagasi.
"Kas sa tahad vett?" kuulsin kellegi teise häät ,mis pidi kuuluma teisele inglile.Taipasin kohe et küsijaks oli Esme.Ma ei jõundud vastatagi kui juba tundsin kuidas ta veeklaasi mu huultel hoidis.Jõin veeklaasi tühjaks ja üritasin ends ümbrusest natuke rohkem tolku saada.Olin haiglas.Üritasin tõusta istukile,kuid mu jõud oli otsas.Loovutasin koheselt.
"Kas ta?" küsisin Edwardi käest ,kes naeratas mulle jalustrabavalt...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Twilightˇˇ Teis 28 Apr - 17:26

,,Mhm"vastas mulle Edward rõõmsalt.Naeratasin nõrgalt kuna pea valutas.Esme ulatas mulle pisikese tüdruku sülle.,,Ingel!"ütlesin ma rõõmsalt.

Edward paitas lapse pead,mille peale too nohises.,,Ingel!"otsustas ka mees ning surus enda külmad huuled mu niiskele suule.
Twilightˇˇ
Twilightˇˇ
Kohanev Videviku Fänn

Postituste arv : 192
Vanus : 27

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Teis 28 Apr - 20:56

jäid teda vaatama.ta oli tõesti vist kõige ilusam laps keda sa iial olid näinud.laps vaatas sulle sügavalt otsa.ta ei nutnud.see pani sind natuke muretsema,sest olid kuulnud,et kui laps ei nuta,siis ei olel kõik normaalne.
"kas temaga on ikka kõik korras?"
"miks ei peaks olema?"küsis esme.
"ta ju ei nuta..."
"ta ei peagi nutma.ta ei ole tavaline inimene ju."ning esme naertas sulle südamlikult ja tuli sinu juurde,et laps sülest ära võtta.
"ei,ma ei taha.ma tahan teda veel hoida."
"kallikene,sa jääd kohe ju magama."ning sinu ponnistusest vaatamata,võttis ta lapse enda sülle ning kussutas teda.mõne minuti pärast sa tundsid,et tahaks magada,ning sa uinusid...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Teis 28 Apr - 22:18

Ärkasin ülesse ,et kellegi külm käsi paitas mu juukseid.
"Hommikust." ütles mulle mahe hääl,mis kuulus Edwardile.
"Hommikust." naeratasin talle .
"Kuidas sa ennast tunned?" küsis ta ja vaatas mind oma toffeepruunide silmadega.
"Hmm,päris hästi.Millal me koju lähme?" küsisin nüüd õhinas.
Ta hakkas naerma ja seda ma olingi juba taga igatsenud.
"Ma arvan et homme või ülehomme.Kas oled tüdrukule nime ka mõelnud?" küsis ta mult tõsiselt kuid naeratas et pidin peaaegu ta süles sulama.
"Hmm.." mõtlesin hetke,kuid teadsin mis nimi talle ja mulle meeldiks."Kas Esmelie sobiks?"Ta naeratus tõusis kõrvuni ja siis ta suudles mind.
Natukese aja pärast,kui olin tema kaisus olnud küsis ta mult:
"Kas sa tahad Esmelied sülle?Ta tahaks süüa."
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Kolm 29 Apr - 17:54

"esmelie?"mõtlesid natuke liiga valjult.
"mis sellega on?"küsis edward kahtlustavalt.
"ei midagi.lihtsalt ilus nimi on."jäid mõtlema sellele unenäole,mida sa paar päev tagasi unes olid näinud.kas tõesti saab sinust sünnitumasin ,et see uni saab täide?kas tõesti hakkate edwardiga rotiperekonnaks,et paljunete aastaga väga kiiresti ja palju?see oleks jube,oli su ainuke mõte.
"ei,me ei hakka paljunema nagu rotid."naeris edward sinu mõtte üle."see oli lihtsalt uni mida sa nägid."
"jah...lihstalt uni."ning sa rahunesid maha.
(üle pika aja...)
koputasin uksele.mul oli käes ilus roosikimp ja sokolaadikarp,mis oli nüüd väiksem,sest olin arvestanud,et ehk enam sa nii palju ei taha süüa kui mõned päevad tagasi,kui ma sind viimati näinud olin.
"tere.kas ma võin sisse tulla?"küsisin poolsosinal...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Kolm 29 Apr - 18:01

"Jah." kuulsid kuidas ma ütlesin poolsosinal vastu.Astusid tuppa.Nägid kuidas ma istusin voodil ja Edward istus mu kõrval,Esmelie tema süles.Nägid et mul oli juba omad riided seljas.Me olime koju minemas.
"Appikene." ütlesid sa poolsosinal ja tulid vaikselt ja aeglaselt Esmelie'le lähemale.Nägid et ta on ärkvel ja sulle vaatas otsa ingel,kellel on helesinised silmad.Kallistasid mind ja andsid kingitused ära ja jäid uuesti tüdrukut vaatama.Ta oli kõige kaunim beebi ,keda sa näinud oled.
"Miks tal on helesinised silmad?" küsisid sa poolsosinal.
"Need muudavad värvi tema tuju järgi." vastas Edward su küsimusele ja ta ikka veel vaatas Esmelied heldinult.
"Helesinised on kui ta on väga rahul,ja lähevad järjest tumendamaks oleneb tujust.Kui ta on vihane või..nälg ,siis need on tumepruunid." seletasin nüüd täpselmalt.
Tundsid kuidas sa tahtsid Esmelied sülle võtta.Mõtlesid et sa ei hakka ,aga mingi jõud sundis sind teda sülle võtma.
"Kas sa tahad teda süles hoida?" küsisin nüüd naeratades sinu käest...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Kolm 29 Apr - 18:20

olin rõõmus,et lubasite mul teda sülel võtta.
"ikka."ning tulin ka voodiservale istuma,kus sul juba hakaks veidi kitsaks minema.sa ulatasid ta mulle ettevaatlikult sülle.hoidsin teda vaiksel ja vaatasin talle otsa.tema vastas mulle samaga.ühel hetkel isegi naeratasime üksteisele samal ajal.ma nägin,et tal olid kihvad.
"kihvad!"ütlesin juba kergelt normalase häälega.'
"jah.ta areneb päris kiiresti,mis?"ütlesid mulle.
"jah.olen hämmingus."ütlesin tõesti olles hämmingus.
"kas sa ise ei ole juba lapsesaamisele mõelnud?"küsisid nüüd minult.
ma ainult köhatasin selle peale ja jäin sulle otsa vaatama...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Kolm 29 Apr - 18:23

"Oh ,vabandust."naeratasin seda öeldes."Kuidas sul ja Jacobil läheb?"

(Okei ,siin kirjutad edasi ,kuna sellele küsimusele MIna ei vasta Very Happy)
(Ma kirjutan siis ikka edasi ,aga vasta sa küsimusele Razz)
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Kolm 29 Apr - 18:54

"meil...läheb ,hästi."vastasin.mu hääl siiski kõlas natuke imelik.ks vist sellest,et ma olin selle küsimuse peale kergelt jahmunud.
"hästi...see on tore"vastasid.:"kui hästi?"
"kas ma pean sellele vastama?"küsisin,tundes,et mu näkku hakkab veri voolama ja mu põsed hakkasid õhetama.
"no,ei pea,aga võiksid."ning naeratasid mulle laialt.
"seda...et,ta eile küsis minult sama asja..."
"seda,et...?"
"eee...jah."ning vaatassin maha ja ulatasin lapse sinu sülle...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Kolm 29 Apr - 19:06

"Edward?Kas sa võiksid korraks toast välja minna?" küsisin talt kui võtsin Esmelie sülle.
"Loomulikult." vastas ta tõsiselt ,suudles mind õrnalt ja tegi musi Esmelie põse peale.Vaatasime kuidas ta toast välja läks.
"Räägi ,mis probleem?" küsisin ühtäkki ja sa võptasid kergelt selle peale.
"Tegelikult,midagi erilist pole." ütlesid sa mulle ja vaatasid Esmelie'd.Sa ei tahtnud rääkida sellest teemast.
"Jacob varjab midagi." vuristasid sa ruttu ja imestasid.Seda sa küll ei tahtnud öelda.
"Ma kuulan." ütlesin sulle sõbralikult naeratades...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Kolm 29 Apr - 19:12

"see...on nii kahtlane.ma ei saa üldse aru.see on...nii kahtlane.kas ma ütlesin seda juba?"küsisin sulle imelikult otsa vaadates.
"jha,sa ütlesid seda juba kaks korda."
"vabandust."
"jätka,kui sul on midagi peale kahtlase öelda?"
"noh,mulle tundub...et tal...talle äkki meeldib keegi teine."
"miks sa nii arvad?"
"see on ju suht arusaadav.ta muretseb kelelgi muu pärast ja ma tean et see on keegi naine.!"hüüdsin juba valjemalt.
sulle tuli meelde jutt,millega ta oli varemalt sinu juures käinud.
"ah,ta lihtsalt muretseb minu pärast.ta ei taha et ma lahkuks..."
"SINA?kuidas sa võisid?jah,ma ei olekski arvanud,et see sina oled!"ning hakkasin ukse poole marssima...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Kolm 29 Apr - 19:21

Tardud ukse ette.Sa üritad ust lahti teha kuid mingi jõud hoiab sind seda tegemast.Tuled mu kõrvale istuma kuigi sa seda ei tahaks.Vaatasid mulle uurte silmadega otsa ja ma naeratasin sulle sõbralikult.Mõtlesid et kas ma kunagi nutnud ka olen?
"Siku,Jacob ei ole minust niiimoodi huvitatud nagu ta on sinust." ütlesin sulle tõsiselt.
"Hmm?"
"Vaata ,Jacob ei taha et Edward mind muudaks ,kuna siis Cullenid rikuvad lepingu ja me peame ära kolima.Ma olen lihtsalt Jacobi sõber olnud paar aastat.Ta on mulle lihtsalt väga hea sõber.Tal pole minuvastu tundeid ,ega mul ka tema vastu." ja naeratasin sulle.
...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Kolm 29 Apr - 19:50

olin mõnda aega vaikides voodi peal.vaatasin vaid enda ees olevat plekki põrandal.paar minutit olin isegi täiesti tuimalt ,mitte ükski mõte ei käinud mu peast läbi.ma lihtsalt jõllitasin.
"ma olen siis vist väga armukade..."ütlesin.
"see tähendab,et sa siiski hoolid temast."
"jah..."jäin uuesti mõttesse.
"ma jätan su parem siis siia,oma perega."ütlesin ning tõusin.astusin uksest täiesti vaikides välja.
edward tuli sinu juurde tagasi,kuid ta ei naeratanud,nagu sa olid arvanud,sest meie jutud alati oli tema jaoks sellised naljakad.seekord oli ta täiesti tõsine...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Kolm 29 Apr - 20:07

"Mis neil on?" küsisin ta käest ,kui ta istus mu kõrvale.
"Hmm...Jacob varjab midagi ,mis liitub libahuntide ja vampiiridega.Ma kardan et nad on uue vampiiri lõhna tundnud ,kuid ei ole selles veel kindel.Nüüd kui Esmelie veel sündis..."
"Ega ometi Esmelie ohus pole?" küsisin ruttu.
"Ei.Kui keegi oleks ohus ",ta neelatas " oleksid Siku ja sina."Nägin kuidas ta surus oma suu kriipsuks.Andsin Esmelie talle ja ta näole kerkis koheselt naeratus.
"Kas lähme koju?" küsis ta ja vaatas mulle otsa.
"Edward ,kui kaugel me oleme?" küsisin tagapingil ja vaatasin kord Edwardi poole ja Esmelie poole.
"Me oleme poolel teel.Kas on midagi viga?" küsis ta nüüd murelikult ja vaatas mu poole.
"Ära vaata siia.Tee on teisel pool!" hüüdsin ruttu kuna tundsin ,et midagi on korrast ära.
Ta naeratas ja keeras enda pilgu tagasi autoteele.
Kuid siis...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Kolm 29 Apr - 20:13

kuid siis tõmbas ta tähele panu miski puude vahel.ta pilk jäi vataama metsa ühte punkti.isegi kui ta oli sellest juba mööda sõitnud.sa vaatasid pingsalt talle otsa.üritasid vaadata metsa poole,kuid sind valdas hirm ja sa ei suutnud vaadata,mis sealt tulla võiks.otsustasid pigem vaadata esmeliele otsa.järsku edward seisatas auto.ta jäi vaatama ikak veel autoakna sinna samma punkti metsas.siis astus ta autost välja öeldes:"püsige autos.ärge minge kuskile."
ning ta kadus koheselt metsa.sa ei saanud aru,mis oli just juhtunud.miks ta midagi ei öelnud sulle?hoidsid esmeliest tugevamini kinni,et oleks kindlam tunne,et sa ei ole üksi,vaid keegi on hetkel sinuga siin koos...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Kolm 29 Apr - 20:25

"Esmelie,issi käib korraks ära ,ta tuleb kohe tagasi." lohutasin teda ,kuid teatsin selgelt et rahustasin ennast sellega.Ta vaatas mulle ,kuldpruunide silmadega ,mis olid tema isalt päritud.Ohkasin ainult ja nägin kuidas ta mulle naeratas.Naeratasin talle tagasi.Siis juba Edward istus tagasi autosse.
"Mis seal oli?Räägi." küsisin nüüd ja suudlesin teda.Olin õnnelik ,et midagi temaga ei juhtunud.Ta suudles mind ja paitas korraks Esmelied.
"Sa pead Esmelied tänama." naeratas ta mulle samas hoides mu nägu oma käte vahel.
"Esmelied?" küsisin nüüd hääletult suu lahti.
"Siia on vampiire tulnud.Arvan et kolm.Üks tundis teie lõhna ja oli siiapoole teel kuid Esmelie peatas ta.Nad on nüüd kaugel." vuristas ta mulle ruttu ,hea et ma aru sain.Siis ta kallistas mind ja käivitas uuesti auto.
"Mis nüüd saab?" küsisin ettevaatlikult...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Kolm 29 Apr - 21:36

"jääb vaid loota,et kui mind lähedusses pole,sisi ehk esmelie suudab sind kaitsta.ja ka ennast."
"aga mis saab nendest,kes ei suuda ennast kaitsta?"
"siin ei ole kedagi sellist..."ta jäi hetkeks mõtlema.
sa jätkaisd ta lauset:"või on?"
ta ahmis korra õhku sisse:"siin on päris palju iniimesi ,kes vajavad kaitset."
"aga mida me nendega teeme?"küsisid edwardilt...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Kolm 29 Apr - 21:56

"Me peame uurima välja ,miks nad siin on.Lähme koju ja siis räägime teistega." ütles ta mulle ja naeratas oma naeratust mis pani mind ohkama.
Natukese aja pärast sõitsime maja ette.Nägin aknast et kõikide autod olid kohal ,isegi Emmett on uue jeepi muretsenud.Naeratasin kui tuletasin meelde ,kui rõõmus ta oli et saab uue auto.Mu mõtteid hajutas kui Edward mulle autoukse avas.Võtsin Esmelie kes istus turvatoolis ja vaatas oma helepruunide silmadega mind ja naeratas.Naeratasin talle vastu ,kuna talle ei võinud olla naeratamata.Edward võttis mu käest kinni ja me kõndisime maja poole.Just ennem kui ukse juurde jõudsime ,avati meile uks.Sisse astudes mind rabas üllatus.Igalpool oli roosat.Ma jäin vaatama suu ammuli enda ümbrust.Nägin kuidas Alice hüppas rõõmsalt meie poole .Ta kallistas meid ja tegi musi Esmelie'le.Nägin isegi ,et Rosalie oli rabatud ja ta tuli ka meile õnne soovima.Mõtlesin ,et kas see oli lapse mõjust või tuli ta vabatahtlikult...

(kuna sa ei ole tükk aega kirjutanud ,ma kirjutan edasi Very Happy )

Kui kõik olid meid ära õnnitlenud ,läksime Edwardiga valgele diivanile istuma,kus olid ka nüüd roosad padjad.
"Kas Alice pole mitte natuke üle pingutanud?" küsisin sosistades Emmetti kõrva,kes istus mu teisel pool.Ta noogutas naerdes.Alice tuli mu ette kohvilauale istuma ja ütles:"Issand.Näeb välja,nagu sa ei olekski sünnitanud.Sa pole grammigi juurde võtnud?!"
Naeratasin ainult talle ja vaatasin Edwardi poole,kes istus mu vasakul poolel,hoides Esmelie'd süles.Edward rääkis samal ajal Esme ja Carlislega,kuid kui ta kuulis mis Alice mulle ütles,pilgutas ta mulle silma.Vaatasin kuidas Jasper aeglaselt meile lähedamale tuli ja istus Alice kõrvale ja võttis ta ümbert kinni.Vaatasin Emmetti poole kes midagi seletas Alicele ja kui ta nägi ,et ma vaatasin tema poole küsivalt ta küsis:
"Kas on midagi viga?"
"Ei,ma mõtlesin,et kuhu Rosalie kadus?" küsisin nüüd ja vaatasin ümberringi,Rosalied nägemata.
"Ta läks kingitust tooma,ta tuleb kohe tagasi." naeratas ta mulle kuid siis küsis uudishimulikult:
"Mis plika nimi siis on?"
Vaatasin naeratades Emmettile otsa ja kuulsin,kuidas kõik jäid vaikseks.Vaatasin Edwardi poole ,kes naeratas mulle ja nägin et Esmelie silmad olid kariibimeresinised.Vaatasin Esmele otsa kes istus teiselpool Alice,Edwardi vastas.
"Esmelie." ütlesin ainult ja naeratasin.Nägin kuidas Esme näole kerkis naeratus ja juba ta kallistas mind uuesti.
"Esmelie?" küsis Emmett üle.Noogutasin ainult.
"Esme ja Rosaliest kokku pandud?" küsis Jasper nüüd minu käest.Vaatasin Edwardile otsa ja ta noogutas.Vaatasin Alicele otsa,arvates et on natuke pahane,kuid ta naeratas mulle ,säravvalget naeratust.
"Esmelie?" küsis nüüd Rosalie hääl mu tagant ,mis oli täis hämmingut.Keerasin ennast ümber ja noogutasin naeratades talle.Juba järgmine hetk tundsin ,kuidas ta kallistas mind.Siis ta tuli Emmetti sülle istuma ja küsis ettevaatlikult:"Kas ma saaksin...Esmelie'd sülle võtta?"
Noogutasime Edwardiga ja nägin,kuidas Rosalie roosa pakikese lauale pani ja Edward tõstis Esmelie Rosalie sülle.Vaatasime kõik heldinult,kui laps naeratas Rosaliele ja Rosalie naeratas talle tagasi... Very Happy

(ma kirjutan edasi ,kuna mul on igav Very Happy )

"Oh,ta on nii kena." ütles Rosalie Esmelie'd vaadates ja pööras pilgu siis minule.Naeratasime mõlemad ja siis juba Rosalie küsis:
"Kas ma annan ta teile tagasi?"Nägin kuidas Edward juba sirutas käed välja kuid siis ma küsisin naeratades:
"Kas onu-Emmett ei tahaks ka last hoida?"
Nägin kuidas Emmett vaatas mulle suu lahti otsa ,kuid siis ta naeratas ja noogutas.Rosalie tuli ettevaatlikult Emmetti sülest maha,Esmelie süles.Ta istus Emmetti kõrvale ja andis lapse temale sülle.See oli naljakas vaatepilt:Emmett koos lapsega.Kuid siis Jasper tuletas Rosaliele meelde:
"Rosalie,kas sa ei tahtnud midagi anda?"
"Jah,õigus küll." ärkas Rosalie mõtetest.Nägin kuidas ta võttis sama roosa pakikese laua pealt,tõusis püsti ja kükitas minuette.Vaatasin teda silmad suurtena.
"Ma tean,et ma olen väga halvasti sinuvastu käitunud ja ma tahan andeks paluda.See kingitus on nii sinule,kuid ka lapsele." naeratas ta mulle.Vaatasin teda silmad suurtena peas ja nägin kuidas ta pakikese mulle sirutas.Võtsin paki ja kallistasin teda.
"Ega ma ka sinuvastu kena polnud.Ma loodan et sa annad andeks?" küsisin tõsiselt ja vaatasin ta silmadesse ,mis olid kuldpruunid.Ta naeratades noogutas ja siis juba Edward vihjas,et ma peaksin paki avama,mind kergelt müksates.Nägin et Rosalie istus Alice kõrvale ja Jasper pidi ennast nihutama Emmetti vastu.
"Ma arvan,et see plika tahab tagasi oma vanemate sülle." ütles Emmett ja tõstis ta mulle sülle.
"Esme,kas sa ei taha Esmelie'd sülle võtta?" küsis nüüd Edward Esmelt.Nägin kuidas Esme noogutas ja Edward tõstsis lapse Esme sülle.Mõtlesin et oleks hea aeg pakikest avada....

(ma kirjutan veeel Very Happy )

Olin pakikese paberi juba ära hakanud kiskuma kuid Alice mind peatas.
"Las Edward teeb selle sinueest lahti." Ja siis ta pani käe oma suu ette.Ta vaatas suurte silmadega mind ja siis me kõik vaatasime last.Tal olid päris tumepruunid silmad.Ilma sõnagi lausumata võttis Edward mult paki ja avas selle.
"Ei tea veel,äkki teed paberiga endale veel haiget." ütles Edward mulle ainult.Nägin kuidas Jasperi nägu läks veel valgemaks.Vaatasin kuidas Esme Esmelie'd hoidis ja teda kõigutas vaikselt.
"Noh?" tuletas Edward mulle meelde.Ärkasin mõtetest ja vaatasin Edwardi poole ja naeratasin uimaselt.Ma olin väsinud.Edward naeratas mulle imelikult mis ajas mind mõtlema.Vaatasin talle küsivalt otsa ja kuulsin kuidas Emmett hakkas naerma.Vaatasin Emmettile täitsa arusaamatult otsa kui kuulsin kuidas Esme mult küsis:"Sa ei tahagi teada ,mis kingituseks on?"
Mulle tuli kohale ja siis vaatasin karpi ,mis Edward oli mu sülle poetanud.See oli väike karp ,kus oli must siidine riie ümber.
"Tee lahti." sosistas Edward mu kõrva ja mul läks ihu kananahale.Tegin karbi lahti ja ma jäin seda sisu suu lahti vaatama.Seal oli hõbedane kaelakett,kus oli teemant ja kaks medaljoni.Olin neid kuskil ennem näinud.
"Ära pane pahaks ,kuid see kaelakett on sulle.Ja medaljon on Esmelie'le." ütles ta mulle.
"Kellele see teine medaljon on?" küsisin nüüd silmad suurtena.
"Teine?" küsis ta hämmastanult ja näitasin karbi sisu talle.
Nägin kuidas Edward muutus vihasemaks ja rääkis midagi Alice'le,kuid nad rääkisid niivõrd kiiresti ,et ma ei saanud aru.Üritasin neid kuulata ja samas mõtlesin,kus ma seda medaljoni olen näinud.Siis mulle tuli meelde.Kõikidel Cullenitel on selline.Kutsusime Edwardiga neid vampiirimedaljonideks.Edward oli juba Alice'e loengu maha pidanud ja nüüd Edward hoidis mu käest kinni.Kuulsin kuidas Alice mulle ütles:
"Sa saad selle teise hiljem."
Edward hakkas Alice peale urisema ja ma rahustasin ta maha.Sain aru ,miks Edward ta peale vihastas.Natukest aega hiljem küsis Carlisle,kes oli siiamaani vaikne olnud:
"Edward,kas sa ei panegi Etule kaelakeed kaela?"
Nägin kuidas Edward naeratas ja ma ohkasin sügavalt...

(KURAT! Ma kirjutasin ILGEMALT pika jutu maha ,ja siis ta viskas mind välja!!!)
(Oh ,ma ei mäeleta enam,mida ma kirjutasin Sad )

Vaatasin nüüd kaelakeed,kus rippus kollane teemant.Nägin kuidas Edwardi sõrmed võtsid kaelakee ja ma tõstsin enda juuksed ülesse.Tundsin Edwardi külmi sõrmi enda kaelal.Ohkasin ainult.
"Kas sulle meeldib?" küsis Esme mu käest.
"Jah,see on nii....ilus", suutsin ainult vastata "aitäh."
Esme tõstsis Esmelie mu sülle ja ma vaatasin tüdrukut.Ta paistis olevat sama väsinud kui mina ja ma vaatasin ta silmi.Need olid kuldpruunid.Siis mulle tuli meelde:
"Edward,kas me ei peaks rääkima ", neelatasin "nendest vampiiridest?"
Kuulsin kuidas kõik jäid vaikseks ja tundsin kuidas nad jälgisid meid,oodates.Edward võttis mue käest kinni ja ta pigistas liiga kõvasti.Oigasin ainult ja ta lasi kohe lahti.Raputasin kergelt pead ja naeratades võtsin ta käest uuesti kinni.Edward hakkas rääkima:
"Kui me tulime haiglast koju,kuulsin kahe vampiiri mõtteid.Peatasin auto ja läksin välja.Tahtsin teada,miks nad siin olid ja mida nad kavatsevad teha.Olin juba poolel teel kuid kuulsin kolmanda vampiiri mõtteid.Ta oli lähenemas autole kus",nägin kuidas ta lõug läks krampi,kuid ta jätkas"Etu ja Esmelie olid." Kuulsin kuidas keegi ahmis õhku.
Edward jätkas naeratades:"Kuid Esmelie peatas ta ja pani kõik kolm vampiiri põgenema.Nad on nüüd kaugel."
Nägin kuidas Esme ja Carlisle näole tuli kergendus kuid Emmetti näole tõusis pettumus.Ta oleks tahtnud vampiire natuke käsitleda.
"Eks me näeme,kas nad tulevad uuesti siia.Niikaua kui nad siinkandis ei ole,on kõik hästi." ütles Carlisle ja kõik noogutasid.Tundsin kuidas mu silmad vajusid vägisi kinni.
"Kas me ei peaks magama minema?" küsis Edward vaikselt mu käest.
Noogutasin uniselt.Tõusin hoides Esmelie'd süles, püsti ja Edward tõusis samuti.Edward võttis tüdruku enda sülle ja soovisin kõikidele kallistades ööd,nagu mul kunagi tavaks oli.Raseduse ajal kadus see harjumus.Kui olime treppide juures Edward küsis:
"Kas sa tahad,et ma viin sind süles?Sa võid Esmelie sülle võtta ja -" kuid ma peatasin ta lause.
"Ma tahan üle pika aja ise kõndida." naeratasin talle ja suudlesin teda kergelt.Vaatasin Esmelied.Laps juba magas.Ronisime kõik kolm treppidest ülesse ja Edward saatis mind pimedas läbi meie toa,meie vannituppa.Jäin üksi ennast peeglist vaatama.Olin näost peaaegu sama valge nagu Edward ,kuid kaugeltki mitte nii kaunis.Vaatasin kuidas mu silmad olid peaaegu kinni ja naersin enda juuste üle.Tegin ukse lahti ,ja hõiskasin vaikselt:"Kas sobib ,et ma käin dusi all?"
Minu imestuseks Edward tegi vannitoa ukse lahti ja tuli vannituppa.Ta pani ukse kinni ja toetas sellele ,naeratades:"Kas kavatsesid ilma minuta dusi all käia?"
"No,ma arvasin et jah." vastasin naerdes.
Ta tuli mulle lähedamale ja ta võttis mu ümbert kinni.Vaatasime üksteisele silma ja ma tõdesin:
"Ma arvan,et täna ma käin üksi.Teine kord." ja naeratasin andekspaluvalt.
Ta mühatas ainult,tegi musi mu põse peale ja pomises midagi mis kõlas nagu ta ütles,et ootab mind voodis...

(samal ajal LA PUSHIS) Very Happy

"Kas lähme koju ka?" küsis Jacob su käest ja toksis sind.Olid magama jäänud.
"Kus me oleme?" küsisid sa uimaselt ja vaatasid uniste silmadega enda ümber.
"Me oleme ikkaveel rannas.Sa magasid päikeseloojangu maha." ta hääles kõlas kerge solvumise toon.
Kobisid istukile ja hõõrusid enda silmi ja haigutades ütlesid:
"Palun vabandust.Järgmine kord ma luban,et ma olen ärkvel." ja suudlesid teda kergelt.Ta hakkas naeratama ja sosistas su kõrva:"Ma hoolitsen jah,selle üle."
Ta kuum hingeõhk äratas sind täiuslikult ülesse.
"Aga kas sa praegu selleüle ei saa hoolitseda?" küsisid ja hakkasid teda kirglikult suudlema.Veedsite hetke nii kuid tundsid kuidas ta raputas pead ja hakkas naerma:
"Mitte praegu.Lähme koju." Ja ta tõusis püsti.Olid püsti tõusmas,kuid siis ta võttis sind oma sülle ja viis sind autosse.
"Kas need vampiirid on tagasi tulnud?" küsisid sa ,kui sa uurisid Jacobi nägu mis oli mõttesse kisunud.
"Kas te ei peaks,Cullenitele ütlema?" küsisid sa uuesti.Nägid kuidas ta pead raputas ja vastas tõsiselt:
"Nad teavad juba nendest.Pealegi nad peaksid kaugel olema.Sam ikkaveel ei tea ,mis neid niimoodi ära ajas...Nad ei olnud veel näinutki meid." nägid kuidas ta arutles,omaette.
Ta pani sinupoolse autoukse kinni ja kobis juhi kohale ja käivitas auto.Nähes su nägu,mis oli arvatavasti murelik ta ütles:
"Sam ja teised on valvel.Pole mingit ohtu."
Noogutasid vaikselt ja siis ta suudles sind põse peale ja hakkasite sõitma...

(Ma kirjutan VEEEL)
(Cullenite juures Very Happy )

"Ohsa." ütlesin ainult ,kui magamistuppa astusin.Edward ,kes juba teki all oli,naeratas mulle.
"Ei tea,kui palju raha on Alice'l läinud kogu kupatuse peale?" sosistasin,kui läksin Edwardi juurde.Pugesin teki alla ja ta võttis mind oma kaissu.Vaatasime koos valgest puidust hälli,kus Esmelie magas.
"Hmm,Edward?" küsisin nüüd päris uniselt.
"Jah?" vastas ta naeratades.
"Ma mõtlesin et KUI meil satuks poeg kunagi tulema...Kui pöördesse Alice siis läheks?" küsisin ettevaatlikult.
Ta ei vastanud midagi ja ma vaatasin ta poole.Ta naeratas.
"Niiet ,sa tahad poega?" küsis ta ,imelik muie suul.
"Hmmhm,ma tean et sina tahad." vastasin nüüd naeratades.Nägin kuidas ta kergelt üllatus.Olime natukest aega vaikselt ja Edward siis sosistas mu kõrva:
"Kas sa magad ?"
Raputasin pead ja naeratasin talle otsa vaadates.Ta naeratas mulle tagasi.
"Mida sa mõtled?" küsis ta natukese aja pärast,kulm kortsus.
"Igasugusied asju." vastasin naerdes.Nägin kuidas ta kulm kiskus veel rohkem kortsu,kui ta üritas mu mõtetest aru saada.
"Tuleta mulle meelde,et ma pean kunagi eesti- ja soomekeele selgeks õppima...Hiina oleks ka hea." naeratas ta mulle ,kuid ta oli ikka veel nördinud.
"Kas sa oled natuke pahur,et sa ei saa vahel mu mõtetest aru?" küsisin teda toksides.
"Jah." vastas ta ainult.
"No ,sa ei peagi kõike teada saama,millest ma mõt-" kuid ta juba segas mu lause vahele:
"Jääme magama." ja suudles mind kergelt.Ohkasin ainult ja uinusin ta külma rinna vastu... Very Happy

(La Pushis)

"Kukuu,Siku?" küsis Jacob sind raputades.
"Mis,kas nad on tagasi?" küsisid sa uimaselt kui ärkasid.Nägid kuidas ta naeratas.
"Ei.Ärka nüüd ülesse.Ma eriti ei tahaks,et sa öö autos veedaksid." ja ta tõstsis su autost murule püsti.Pidid veel natuke tasakaalu leidma,ja Jacob toetas sind.
"Ma kannaksin sind voodisse küll ,kuid tead mida Billy on hakanud ütlema." ütles ta ohates.
"Ta ütleb...mida?" küsisid sa üle.Su ajud ei olnud veel korralikult ärganud.Ta naeratas kergelt ja hakkas Billyt järgi tegema:
"Kas te juba harjutate pulmateks?"
Sa hakkasid naerma,rohkem selleüle kuidas Jacob oli Billyt järgi teinud.
"Lähme nüüd tuppa." ütles Jacob sulle ainult ja ta lisas:"Tee reipam nägu pähe.Muidu ta arvab,et sa oled purjus." ja ta naeratas uuesti ....

( MA TEAN JAH,päääääris pikk tuli Razz LOL ,Loodan et sul oli ikka põnev seda lugeda )
(+ ma ei tea ,kas poolvampiirid magavad LOL Surprised )
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 3 Mai - 19:23

(Ma oleks kijutanud edasi ,aga ei lastnud enam,liiga pikaks läks lol)

( Shocked Shocked Ja ma kirjutan veeeeeeeel!)

Koperdasite koos väliuksest sisse.Kõik oli pime.
"Tsss,Billy magab." ütlesid sa itsitades ,kui Jacob hakkas sind suurestoas kirglikult suudlema.
"Lähme teeme paar ülessannet matemaatikat.Mul on selline tunne ,et ma ei oska ilma sinu abita." pomises ta sinu huulte vastu.Ta võttis su käest kinni ja te suundusite magamistoa poole...(GRRR...) Very Happy

(Hommikul,Cullenitel)

"Hmm?" mõmisesin uniselt ja lõin silmad lahti.Mulle vaatasid otsa Esmelie taevasinised silmad.
"Oh,hommikust kallike." ja tegin musi tüdruku põse peale.Ta naeratas mulle ja ma naeratasin vastu.Tõusin istuma ja võtsin Esmelie sülle.Vaatasin ümberringi.
"Kallike,kus su issi on?" küsisin naeratades.Ta vaatas mulle otsa,naeratas ja vaatas akna juurde,mis oli lahti.
"Ahsoo ,kas issi läks jahile?" küsisin Esmelie käest naeratades.Minu imestuseks ta noogutas.Vaatasin teda silmad pärani.Kobisin voodist ülesse samal ajal Esmelie'd süles hoides ja läksime garderoobi.Valisin Esmeliele valged sipupüksid ja helekollase pluusi.Endale valisin väga tumesinised teksad ja valge topi.Toppisin veel endale kollased baleriinid jalga.Läksime magamistuppa tagasi ,ja Edwardit ei olnud ikkaveel tagasi tulnud.Vahetasin Esmelie ja enda riided ära.Kui sättisin oma juuksed korda,nägin kuidas magamistoa uks avanes.
"Hommikust kallikesed." soovis Esme.
"Hommikust." naeratasin Esmele vastu.
"Kuidas te magasite?" küsis ta ,ja istus Esmelie kõrvale.
"Ma magasin hästi ja tundub et tüdruk ka.Ma käin ruttu pesen hambad ära." ja kadusin vannituppa.Kolme minuti pärast ,kui tagasi tulin hoidis Esme tüdrukut käte peal.
"Imelik ,kas tal on kõht tühi?" küsisin ta kõndisin Esme kõrvale istuma.
"On küll.Ta silmad on täitsa tumepruuniks muutunud."
"Ma ei tea ,kas ta tahab verd või-?" küsisin nõutult kuid Esme naeratades noogutas ja segas vahele:
"Rinnapiima.Seda ta tahab."
Tegin silmad suureks ja võtsin lapse enda kätepeale.Küsisin veel:"Aga ,ta vajab ikka verd ka?"
Esme ainult noogutas.
"Kas sa tahad,et ma lahkuks?" küsis ta mu käest,kui ma olin mõttese vajunud.
"Ei,pole vaja." vastasin naeratades ja hakkasin last rinnaga toitma.Natukese aja pärast nägin ,kuidas Edward ronis aknast sisse... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Twilightˇˇ Püh 3 Mai - 19:57

,,Terekest!"ütles Edward,endal kaval muie suul.Vaatasid teda natuke,kuni Esmelie häält tegema hakkas.Võtsid ta rinnaotsast ära ning palusid Esmel temaga alla,kööki,minna.

Edward vaatas korra mind ja lõi pilgu maha.Olin üllatunud,sest ta oli korraga arg ja arvan,et inimesena oleks ta isegi punastanud.
,,Vaata,"alustas Edward juttu...
Twilightˇˇ
Twilightˇˇ
Kohanev Videviku Fänn

Postituste arv : 192
Vanus : 27

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 3 Mai - 20:03

"Hmm?" küsisin nüüd ja kergitasin pluusi paremini.
"Ei ,natuke.Imelik oli." vastas ta mulle kergelt piinlikult.
Kõndisin ta ette ja võtsin ta käest kinni ja küsisin naeratades:
"Kas see oli imelik sinumeelest?"
Ta hoidis pilku ikkaveel maas.Kallistasin teda ja tirisin ta voodi peale istuma ja ise istusin ta sülle.
"Oh.See on ju täiesti loomulik." ütlesin ainult ja tegin musi ta huultele.Nägin kuidas ta naeratas kergelt.
"Loomulikult." pomises ta vaikselt ja ma suudlesin teda...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 12, lehekülgi kokku 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

Tagasi üles

- Similar topics