Logi sisse
Juhtkonna teated
20.03.2013 - Ilusat kevadet kõigile!Similar topics
Latest topics
» mis raamatut ...by Alice21 Reede 15 Aug - 6:49
» Film/sari mida vaatasid viimati?
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:48
» Sõnakett - Eesti keeles
» Sõnakett - Inglise keeles
» Kaebustest.
by Halvorsen Kolm 30 Apr - 11:25
» Müüa kõik 4 videviku saaga raamatut+režissööri märkmik
by Twiligd Laup 1 Veeb - 18:19
» Parima selgitamine
by Alice21 Teis 5 Nov - 18:56
» Laul vs. laul
by bella19 Püh 29 Sept - 11:57
» Uus foorum - Eurovisiooni foorum
by Hennu2 Teis 3 Sept - 20:54
Top posting users this week
No user |
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 3 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 3 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(386) oli siin foorumil Reede 25 Okt - 6:54
Mida sa teeksid kui...
3 posters
Videviku Foorum :: Muu :: Foorumimängud
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 20
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Mida sa teeksid kui...
Alice astus sisse,tuli su juurde ning ütleks:,,Edward,kas sa lahkuksid?".Edward noogutas ning kadus kui välk toast välja.Alice kükitas su juurde voodile.
Alice:,,Ma olen rase...vist....".Vaatasin teda üllatunult.
,,Kas Jasper on lapse isa?"küsisin enda üllatust alla surudes.Alice noogutas.
,,Mis Japser selle peale ütles?küsin veelkord
Alice:,,Ma olen rase...vist....".Vaatasin teda üllatunult.
,,Kas Jasper on lapse isa?"küsisin enda üllatust alla surudes.Alice noogutas.
,,Mis Japser selle peale ütles?küsin veelkord
Twilightˇˇ- Kohanev Videviku Fänn
- Postituste arv : 192
Vanus : 27
(Kas vampiirid võivad raseks saada...vaevalt.aga noh )
"Ma ei ole rääkinud." ütles Alice mulle vaikselt.
"Kas ,hmm..vampiirid saavad rasedaks tulla?" küsisin ettevaatlikult ja silmad suurtena.
"Ei,ma ei tea." ütles ta kurva tooniga.
"Kuidas me siis saame teada ,kas sa oled...rase?" küsisin uuesti.
"Oh ma ei tea." ütles Alice ja laiutas kätega.Kallistasin Alice ja kuulsin kuidas keegi koputas:
"Sisse!" hüüdsin ja nägime kuidas uksest sisse sammus Edward,Esmelie süles.Alice sosistas mulle kõrva,et ta läheb nüüd üksinda metsa ja ma ütleksin teistele.Noogutasin ainult ja siis Alice juba oli kadunud.
"Kuhu tal oli kiire?" küsis Edward naeratades ja istus mu kõrvale.
"Tal on üks probleem.Ja ära ürita ta mõtteid lugedagi." ütlesin karmilt.
"Olgu ."noogutas ta ainult ja tõstsis Esmelie mu sülle.
"Meie tütrel on nälg." ütles ta naeratades.Vaatasin Edwardile suurte silmadega otsa ja ta noogutas.
Hakkasin Esmelied uuesti rinnaga toitma...
"Ma ei ole rääkinud." ütles Alice mulle vaikselt.
"Kas ,hmm..vampiirid saavad rasedaks tulla?" küsisin ettevaatlikult ja silmad suurtena.
"Ei,ma ei tea." ütles ta kurva tooniga.
"Kuidas me siis saame teada ,kas sa oled...rase?" küsisin uuesti.
"Oh ma ei tea." ütles Alice ja laiutas kätega.Kallistasin Alice ja kuulsin kuidas keegi koputas:
"Sisse!" hüüdsin ja nägime kuidas uksest sisse sammus Edward,Esmelie süles.Alice sosistas mulle kõrva,et ta läheb nüüd üksinda metsa ja ma ütleksin teistele.Noogutasin ainult ja siis Alice juba oli kadunud.
"Kuhu tal oli kiire?" küsis Edward naeratades ja istus mu kõrvale.
"Tal on üks probleem.Ja ära ürita ta mõtteid lugedagi." ütlesin karmilt.
"Olgu ."noogutas ta ainult ja tõstsis Esmelie mu sülle.
"Meie tütrel on nälg." ütles ta naeratades.Vaatasin Edwardile suurte silmadega otsa ja ta noogutas.
Hakkasin Esmelied uuesti rinnaga toitma...
Miss Swan- SuperAdministraator
- Postituste arv : 21152
Vanus : 31
(Ma ei tea,kuidagi nad järglasid saama ju peavad.Ah,teeme nats teistmoodi )
Seekord keeras Edward pilgu kõrvale.Muigasid ning vaatasid Esmeliet.
,,Edward..."alustasid sa jutuga.
,,Jaa,kallis?"küsis ta rõõmsalt.
Kõhklesin enne kui küsisin.Hingasin sügavalt sisse ja siis pahinal välja.Küsisin:,,Kas sul keegi peale minu veel olnud?Ausalt!Jacob rääkis,et kunagi oli Bella või keegi.."
Seekord keeras Edward pilgu kõrvale.Muigasid ning vaatasid Esmeliet.
,,Edward..."alustasid sa jutuga.
,,Jaa,kallis?"küsis ta rõõmsalt.
Kõhklesin enne kui küsisin.Hingasin sügavalt sisse ja siis pahinal välja.Küsisin:,,Kas sul keegi peale minu veel olnud?Ausalt!Jacob rääkis,et kunagi oli Bella või keegi.."
(nad minuarust ei saagi järglasi)
"MIDA?!BELLA?!" ja siis ta lagistas naerda et me lapsega ehmatasime.
"Jacob rääkis-" hakkasin rääkima ,kuid ta peatas:
"Mul pole selle Bella Swaniga midagi olnud.Mul pole kellegagi ennem sind midagi olnud." ta võttis mu käest kinni ja vaatas mulle silma.Tõstsin teise käega pluusi tagasi oma kohale.
"Tõesti?" küsisin nüüd tõsiselt.Nägin kuidas ta noogutas ,ja siis suudles mind.Lükkasin ta natukese aja pärast eemale ,kuna Esmelie pidi oma hälli viima.Viisime koos Edwardiga lapse hälli ja vaatasime vaikselt teda.
"Kas pulmad on",neelatasin "kolme nädala pärast?"
"Mhm.Kas sulle ikka see sobib?" küsis ta võttes mu ümbert kinni.
"Sobib küll ,kuid ma ei tea ,kuidas Alicega on..." arutlesin omaette.
"Mis temaga?"
"Ei midagi,lihtsalt mõtlesin ,et ega pulmad talle tüliks pole?"...
"MIDA?!BELLA?!" ja siis ta lagistas naerda et me lapsega ehmatasime.
"Jacob rääkis-" hakkasin rääkima ,kuid ta peatas:
"Mul pole selle Bella Swaniga midagi olnud.Mul pole kellegagi ennem sind midagi olnud." ta võttis mu käest kinni ja vaatas mulle silma.Tõstsin teise käega pluusi tagasi oma kohale.
"Tõesti?" küsisin nüüd tõsiselt.Nägin kuidas ta noogutas ,ja siis suudles mind.Lükkasin ta natukese aja pärast eemale ,kuna Esmelie pidi oma hälli viima.Viisime koos Edwardiga lapse hälli ja vaatasime vaikselt teda.
"Kas pulmad on",neelatasin "kolme nädala pärast?"
"Mhm.Kas sulle ikka see sobib?" küsis ta võttes mu ümbert kinni.
"Sobib küll ,kuid ma ei tea ,kuidas Alicega on..." arutlesin omaette.
"Mis temaga?"
"Ei midagi,lihtsalt mõtlesin ,et ega pulmad talle tüliks pole?"...
,,Mida sa öelda tahad?"küsis Edward murelikult.Vaatasid talle otsa.
,,Ma ei tea,kas võin sulle rääkida..."sõnasid murelikult.Edward hakkas muutuma vihasemaks.
,,Ma saan nagunii sellest teada..."ütles ta sulle tasalt
,,EI,"nähvasid ta poole sõrme viibutades,,ei,ei,ei!Tal pole midagi viga!ÕÕÕH!Ma ei suuda midagi enda teada hoida!"
Edward jälgis mind ja küsis siis:,,Kas Alice ootab last?"
,,Ma ei tea,kas võin sulle rääkida..."sõnasid murelikult.Edward hakkas muutuma vihasemaks.
,,Ma saan nagunii sellest teada..."ütles ta sulle tasalt
,,EI,"nähvasid ta poole sõrme viibutades,,ei,ei,ei!Tal pole midagi viga!ÕÕÕH!Ma ei suuda midagi enda teada hoida!"
Edward jälgis mind ja küsis siis:,,Kas Alice ootab last?"
"KURAT!" karjusin.Ta vaatas mind suurte silmadega.Olime natuksest aega vait.
Kuid siis ta juba naeratas.
"Mis sa naerad,tõsine värk on!" ütlesin solvunult.
"Alice ei saa kuidagi rase olla." ütles ta mulle naeratades.
"Kust sa tead?" küsisin suu lahti .
"Tean.See on lihtsalt võimatu." ja ta naeratas mulle.
"Aga kuidas me-" kuid ta juba katkestas mu lause:
"Sa oled ju inimene.Sa oled pehme,soe ja sul käib veri ringi ,mis teeb su põsed punaseks." ta paitas mu põske ja ma tundsin kuidas ma hakkasin õhetama.Ta naeratas seepeale.
"Aga miks Alice seda arvab?" küsisin natukese aja pärast ,kui puna mu põskedelt oli kadunud.
"Ma kardan,et ta tegi nalja." naeratas Edward mulle uuesti.Ohkasin ainult ja vajusin ta sülle.
"Mul on nälg." ...
Kuid siis ta juba naeratas.
"Mis sa naerad,tõsine värk on!" ütlesin solvunult.
"Alice ei saa kuidagi rase olla." ütles ta mulle naeratades.
"Kust sa tead?" küsisin suu lahti .
"Tean.See on lihtsalt võimatu." ja ta naeratas mulle.
"Aga kuidas me-" kuid ta juba katkestas mu lause:
"Sa oled ju inimene.Sa oled pehme,soe ja sul käib veri ringi ,mis teeb su põsed punaseks." ta paitas mu põske ja ma tundsin kuidas ma hakkasin õhetama.Ta naeratas seepeale.
"Aga miks Alice seda arvab?" küsisin natukese aja pärast ,kui puna mu põskedelt oli kadunud.
"Ma kardan,et ta tegi nalja." naeratas Edward mulle uuesti.Ohkasin ainult ja vajusin ta sülle.
"Mul on nälg." ...
Edward vaatas sind korra ning sõnas:,,Tahad praadi?ESME!"karjus ta juba.Esmelie ärkas ning hakkas häälitsema.,,Vaata,mis sa tegid,ajasid lapse üles!Miks sa enda seda pauerit ei kasutanud,millega saab vaikselt kutsuda?!"nähvasid Edwardile pahaselt.Kummardusid Esmelie juurde,võtsid ta sülle ning kussutasid.
Mõne aja pärast olin söödud,joodud.Siis tärkas mulle midagi pähe.
,,Edward,vaata,sa ju tead kui väga ma vampiir olla tahaksin...."
Mõne aja pärast olin söödud,joodud.Siis tärkas mulle midagi pähe.
,,Edward,vaata,sa ju tead kui väga ma vampiir olla tahaksin...."
Edward köhatas.
"Edward ,ma pean sellest rääkima." ütlesin karmimalt ,mis kõlas rohkem jonnakamalt .
"Noh?" küsis ta nüüd võttes mu käest kinni ja vaatas mulle silma.Alustasin:
"Vaata ,ma tahaksin väga olla vampiir", ta urises natuke ,kuid ma jätkasin "aga ma sain teada ,et vampiirid ei või last saada..." vaatasin jalgadesse.
"Kas sa siis ei tahagi vampiiriks saada?" küsis ta üllatavalt pettunult.
"Ei,see ei muuda midagi.Aga ma mõtlesin ,et kui me tahame veel lapsi saada ,siis me peame need lähiaja jooksul ära tegema." nüüd vaatasin talle otsa.Ta nägu kiskus naerule.
"Mis on?" küsisin tõsiselt ,kui ta üritas naeru tagasi hoida.
"Ei ,midagi pole.Lihtsalt su teooria.On nii õige aga samas ka-" ja ta üritas uuesti naeru tagasi hoida.
"Naljakas?" küsisin solvunult.Ta raputas naeratades pead.Vaatasime üksteisele otsa ja ma nägin et Edwardi näoilme muutus ,ma juba teadsin seda ilmet.Ta silmi tuli ka selline läige.
"Ei ,Edward.Mitte praegu." naeratasin talle.Nägin kuidas ta üllatus ja oli natuke nördinud.
"Millal siis?" küsis ta ainult.
"Pulmaööl?" küsisin justkui üle ja lisasin veel lõppu :" Sinna ei ole enam palju aega."
Nägin kuidas ta näole kerkis uuesti naeratus ja ta kallistas mind...
"Edward ,ma pean sellest rääkima." ütlesin karmimalt ,mis kõlas rohkem jonnakamalt .
"Noh?" küsis ta nüüd võttes mu käest kinni ja vaatas mulle silma.Alustasin:
"Vaata ,ma tahaksin väga olla vampiir", ta urises natuke ,kuid ma jätkasin "aga ma sain teada ,et vampiirid ei või last saada..." vaatasin jalgadesse.
"Kas sa siis ei tahagi vampiiriks saada?" küsis ta üllatavalt pettunult.
"Ei,see ei muuda midagi.Aga ma mõtlesin ,et kui me tahame veel lapsi saada ,siis me peame need lähiaja jooksul ära tegema." nüüd vaatasin talle otsa.Ta nägu kiskus naerule.
"Mis on?" küsisin tõsiselt ,kui ta üritas naeru tagasi hoida.
"Ei ,midagi pole.Lihtsalt su teooria.On nii õige aga samas ka-" ja ta üritas uuesti naeru tagasi hoida.
"Naljakas?" küsisin solvunult.Ta raputas naeratades pead.Vaatasime üksteisele otsa ja ma nägin et Edwardi näoilme muutus ,ma juba teadsin seda ilmet.Ta silmi tuli ka selline läige.
"Ei ,Edward.Mitte praegu." naeratasin talle.Nägin kuidas ta üllatus ja oli natuke nördinud.
"Millal siis?" küsis ta ainult.
"Pulmaööl?" küsisin justkui üle ja lisasin veel lõppu :" Sinna ei ole enam palju aega."
Nägin kuidas ta näole kerkis uuesti naeratus ja ta kallistas mind...
Panid enda käed ta kaela ümber.
,,Edward..."küsisid vaikselt.Edward vaatas sulle murelikult otsa.
,,Mis me tulevasele lapsele nimeks paneme?"küsisin tõsiselt.
Mees naeris laginal.
,,Oh kallis,alles Esmelie sündis,meie pulmaöö veel tuleb,aga sina hakkad juba mitte-olemasolevale lapsele nime panema!"
,,Edward..."küsisid vaikselt.Edward vaatas sulle murelikult otsa.
,,Mis me tulevasele lapsele nimeks paneme?"küsisin tõsiselt.
Mees naeris laginal.
,,Oh kallis,alles Esmelie sündis,meie pulmaöö veel tuleb,aga sina hakkad juba mitte-olemasolevale lapsele nime panema!"
(VAMPIIRID EI SAA LAPSI!)
"no,ette peab mõtlema.iial ei või teada...ma ei teagi kuidas nüüd seda lauset lõpetadad."olid kergelt nördinud.
"nii,et sinu idee sünnitusmasinast..."katkestas ta ning hakkas naerma.
"ära naera!ega see veel minust mingit masinat tee,kui ma kaks last ilmale toon."
silmapilkselt lõpetas ta naermise.
"vabandust"pomises ta.
mõne aja pärats tuli alice sinu juurde.edward oli läinud esmeliega õue,harjutama.sa täpselt ei saanud aru aga vist lõhnu jälitama.
"etu.ma ikka ei ole rase."vuristas ta kähku.
"aga ,see mis sa enne...?"
"seee lihtsalt tundus mulle nii.mul tekkis ka laste isu.ma tean et vampiirid ei saa lapsi.me jasperiga proovisime...tead küll.eks see ole mulle kinnisidee.ma lihtsalt kujutasin asju ette.see et sina said lapse.ma tundsin ennast ühel hommikul imelikult aga see oli ka mu kujutulsvõime vili."
"mul on kahju et sa ei saa..."ütlesid nukralt,kuid ta jätkas.
"pole midagi.ma võin sind ju aidata esmelie ja-"pani ta kähku endale käe suu ette ja jooksis välja.
"deem!ma oleks tahtnud head nime kuulda..."jäid nördinult voodi juurde aliciele järgi vaatama....
"no,ette peab mõtlema.iial ei või teada...ma ei teagi kuidas nüüd seda lauset lõpetadad."olid kergelt nördinud.
"nii,et sinu idee sünnitusmasinast..."katkestas ta ning hakkas naerma.
"ära naera!ega see veel minust mingit masinat tee,kui ma kaks last ilmale toon."
silmapilkselt lõpetas ta naermise.
"vabandust"pomises ta.
mõne aja pärats tuli alice sinu juurde.edward oli läinud esmeliega õue,harjutama.sa täpselt ei saanud aru aga vist lõhnu jälitama.
"etu.ma ikka ei ole rase."vuristas ta kähku.
"aga ,see mis sa enne...?"
"seee lihtsalt tundus mulle nii.mul tekkis ka laste isu.ma tean et vampiirid ei saa lapsi.me jasperiga proovisime...tead küll.eks see ole mulle kinnisidee.ma lihtsalt kujutasin asju ette.see et sina said lapse.ma tundsin ennast ühel hommikul imelikult aga see oli ka mu kujutulsvõime vili."
"mul on kahju et sa ei saa..."ütlesid nukralt,kuid ta jätkas.
"pole midagi.ma võin sind ju aidata esmelie ja-"pani ta kähku endale käe suu ette ja jooksis välja.
"deem!ma oleks tahtnud head nime kuulda..."jäid nördinult voodi juurde aliciele järgi vaatama....
SikuftAlice- Administraator
- Postituste arv : 8525
Vanus : 114
Vaatasin nukralt Esmeliet.Ta surus enda väikese ke rusikasse.
,,Tere,kas Jacob on kodus?"küsisid Billylt.Mees vaatas sind üleolevalt.
,,Ja...aga ta ei taha sinuga rääkida!"ütles ta jämedalt ning virutas ukse kinni.
,,Tere,kas Jacob on kodus?"küsisid Billylt.Mees vaatas sind üleolevalt.
,,Ja...aga ta ei taha sinuga rääkida!"ütles ta jämedalt ning virutas ukse kinni.
mäs asja???
(MA EI SAA MUFFIGI ARU,kellele Billy ukse ette lõi ?)
(Ma tean üht head nime )
(Ja Esmelie oli ju Edwardiga õues)
Nägin kuidas Edward tuli ,Edward süles tagasi aknast sisse.Nägin et midagi on korrast ära.Juba ta oli minu juures ,võttis mu sülle ja kolmekesi olme juba allkorrusel ,kus kõik olid kogunenud diivani äärde.Edward pani mind ettevaatlikult diivanile istuma ja istus mu kõrvale.Esmelie ta andis minu sülle.Vaatasin suurte silmadega ,et mis toimub.
"Kas Emmett tuleb sinuga kaasa?" küsis Esme Carlislelt.Emmett noogutas.
"Tuleb.Jasper tuleb ka." ütles Carslisle.
"Ma tulen ka." ütles Edward mu kõrvalt ja tõusis püsti.Ma vaatasin teda ,silmad suurelt ja võtsin ta küüntega ta käest:
"Mis siin toimub?!" küsisin valjult.Nägin et Esmelie silmad olid mustad.
Keegi ei pannud mind tähele ja ma tundsin kuidas pisar voolas mu põse pealt alla.Vaatasin Esmeliele otsa ,ja kallistasin teda.Siis juba Carlsile hakkas mulle seletama:"Vampiirid on tagasi tulnud.Me ei tea veel ,miks nad siin on ,aga nad võivad paljastada meid." ja sis vaatas mind imelikult.Esmelie oli teda rääkima pannud...
(Ma tean üht head nime )
(Ja Esmelie oli ju Edwardiga õues)
Nägin kuidas Edward tuli ,Edward süles tagasi aknast sisse.Nägin et midagi on korrast ära.Juba ta oli minu juures ,võttis mu sülle ja kolmekesi olme juba allkorrusel ,kus kõik olid kogunenud diivani äärde.Edward pani mind ettevaatlikult diivanile istuma ja istus mu kõrvale.Esmelie ta andis minu sülle.Vaatasin suurte silmadega ,et mis toimub.
"Kas Emmett tuleb sinuga kaasa?" küsis Esme Carlislelt.Emmett noogutas.
"Tuleb.Jasper tuleb ka." ütles Carslisle.
"Ma tulen ka." ütles Edward mu kõrvalt ja tõusis püsti.Ma vaatasin teda ,silmad suurelt ja võtsin ta küüntega ta käest:
"Mis siin toimub?!" küsisin valjult.Nägin et Esmelie silmad olid mustad.
Keegi ei pannud mind tähele ja ma tundsin kuidas pisar voolas mu põse pealt alla.Vaatasin Esmeliele otsa ,ja kallistasin teda.Siis juba Carlsile hakkas mulle seletama:"Vampiirid on tagasi tulnud.Me ei tea veel ,miks nad siin on ,aga nad võivad paljastada meid." ja sis vaatas mind imelikult.Esmelie oli teda rääkima pannud...
(sry,ma liikusin kiiremini edasi.)
,,Esmeli!"ütlesin murelikult.
,,Esmeli!"ütlesin murelikult.
"mismoodi nad võivad meid paljastada?"küsisid ennast juba kogudes.
"nad võivad mõne lollusega hakkama saada."ütles carlisle.
"aga mida teie siis ette võtate?"küsisid.
"me üritame neid takistada ja nendega kompromissi leida."
"ära muretse,"ütles esme su pead silitades:"ma jään sinu ja esmeliega siia.alice ja rosalie aitavad ka teid kaitsta."see,kuidas ta sinuga rääkis tekitas tunde,et miski pole eriti hästi.kui juba sellised kaitsepositsioonid on.
enen ,kui edward jõudis ära minna,suudlesid teda viivuks:"et kõik hästi läheks."ning edward läks koos teiste meestega metsa...
"nad võivad mõne lollusega hakkama saada."ütles carlisle.
"aga mida teie siis ette võtate?"küsisid.
"me üritame neid takistada ja nendega kompromissi leida."
"ära muretse,"ütles esme su pead silitades:"ma jään sinu ja esmeliega siia.alice ja rosalie aitavad ka teid kaitsta."see,kuidas ta sinuga rääkis tekitas tunde,et miski pole eriti hästi.kui juba sellised kaitsepositsioonid on.
enen ,kui edward jõudis ära minna,suudlesid teda viivuks:"et kõik hästi läheks."ning edward läks koos teiste meestega metsa...
Istusime diivani peal,Esmelie ja Esmega.Rosalie seisis välisukse kõrval ja vahepeal käis Esmeliega mängimas.Alice istus tugitoolis ja vahepeal ta ennustas ette ,mis võib juhtuda.Kuid midagi erilist ta ei näinud.Ootasime juba tükk aega ,kui mulle tuli meelde.Võtsin telefoni ja valisin numbri.
"Siku?" küsisin murelikult.
"Jah Etu?" vastasid mulle.
"Kas sa oled kuulnud...Kas Jacob on praegu ka..?" küsisin ainult poolikuid küsimus.
"Jah ,ta just läks neid jälgima....
"Siku?" küsisin murelikult.
"Jah Etu?" vastasid mulle.
"Kas sa oled kuulnud...Kas Jacob on praegu ka..?" küsisin ainult poolikuid küsimus.
"Jah ,ta just läks neid jälgima....
Istusid vaikselt tugitoolis,pisarad voolasid silmadest.Esme proovis sind küll kuidagi lohutada,kuid asjatult.Sina olid kurb,kuna kartsid seda taaskordset võitlust hea ja kurja vahel.
(i don't really like that interuppting...)
lõpuks suutisd maha rahuneda.mõtlesid,et äkki peaks midagi enda meelelahutuseks tegema.jätsid esmelie allakorrusele teiste hoolealla.käisid garderoobis.vaataasid,et äkki riietuda sellistes värvides,mis teeksid tuju paremaks.see ei aidanud.käisid igavusest näksimas.ka ei aidanud.lõpuks tekkis ärevus,et kas kõik on ikka korras.helistada sa neile ei saanud.otsustasid,et kutsud minu endale külla...
lõpuks suutisd maha rahuneda.mõtlesid,et äkki peaks midagi enda meelelahutuseks tegema.jätsid esmelie allakorrusele teiste hoolealla.käisid garderoobis.vaataasid,et äkki riietuda sellistes värvides,mis teeksid tuju paremaks.see ei aidanud.käisid igavusest näksimas.ka ei aidanud.lõpuks tekkis ärevus,et kas kõik on ikka korras.helistada sa neile ei saanud.otsustasid,et kutsud minu endale külla...
"Kutsub." ütlesin omaette.
"Jah?" vastasid sa ainult.
"Tsau ,kuule ,sa siia võid?" küsisin küüsi närides,mis polnud ültse minu komme.
"Ei ,sorri.Ma tõesti ei julge tulla,kui vampiirid on lahti.Ja ma lubas Jacobile ka ,et ma ei lähe La Pushist välja." vabandasid sa mulle kurvameelselt.
"Olgu.TSau siis." ja lõpetasin kõne.
Läksin treppide peale ja küsisin Esme käest:
"Ka sobib,et ma käin vannis?"
Nägin et ta noogutas ,ja läksin siis vannivett laskma.Istusin vetsupoti peal ja mõtlesin oma ema üle.Kuidas ma talle ütlen ,et mul on juba laps?Panin kraani kinni ja läksin vanni.
Sulgesin silmad ja natukese aja pärast avades,nägin eda ees Edwardit ,kes naeratas salakavalalt...
"Jah?" vastasid sa ainult.
"Tsau ,kuule ,sa siia võid?" küsisin küüsi närides,mis polnud ültse minu komme.
"Ei ,sorri.Ma tõesti ei julge tulla,kui vampiirid on lahti.Ja ma lubas Jacobile ka ,et ma ei lähe La Pushist välja." vabandasid sa mulle kurvameelselt.
"Olgu.TSau siis." ja lõpetasin kõne.
Läksin treppide peale ja küsisin Esme käest:
"Ka sobib,et ma käin vannis?"
Nägin et ta noogutas ,ja läksin siis vannivett laskma.Istusin vetsupoti peal ja mõtlesin oma ema üle.Kuidas ma talle ütlen ,et mul on juba laps?Panin kraani kinni ja läksin vanni.
Sulgesin silmad ja natukese aja pärast avades,nägin eda ees Edwardit ,kes naeratas salakavalalt...
"sa oled tagasiii!!!"ning kargasid talle kaela.
"oh,sa oled mõneti isegi ohtlikum kui mõni teine vampiir."#ing ta naeris.
"see on tore."
"äkki jätaks selle teema?"ning ta naeris.
"kus...?""
"esmelie on all."
"aga kuidas teil siis läks nende vampiiridega?"küsiisd uudishimu kasvatades,
"oh,sa oled mõneti isegi ohtlikum kui mõni teine vampiir."#ing ta naeris.
"see on tore."
"äkki jätaks selle teema?"ning ta naeris.
"kus...?""
"esmelie on all."
"aga kuidas teil siis läks nende vampiiridega?"küsiisd uudishimu kasvatades,
"Istu nüüd vanni tagasi." ja ta pani mind kergelt vanni tagasi istuma.Tundsin kuidas natuke punastasin.Ta naeratas ja istus vanniääre peale:
"Kas tahad et ma lahkun?" küsis ta nüüd ,kuna mu punastus oli natuke pahemaks läinud.
"Ei,ei." kiirustasin ruttu ,tõusin püsti ja suudlesin teda õrnalt.Istusin tagasi.
"Räägi ,mis toimus?" küsisin silmad suurelt ...
"Kas tahad et ma lahkun?" küsis ta nüüd ,kuna mu punastus oli natuke pahemaks läinud.
"Ei,ei." kiirustasin ruttu ,tõusin püsti ja suudlesin teda õrnalt.Istusin tagasi.
"Räägi ,mis toimus?" küsisin silmad suurelt ...
"seal toimus igasugust asja.ehk kannatad natuke.me ootame sind ära,et siis carlisle saaks kõigile rääkida,mis tegelikult toimud."
"olgu"ütlesid nördinult.
"pese nüüd ennast puhtaks,ma ootan sind voodi peal."ning ta lahkus.
panid ennast võimalikult kiiresti riidesse,et kuulda,mis oli toimunud.
läksite edwardiga koos allakorrusele,kus kõik juba vaatasid küsivalt carlislele otsa.emmett ja jasper olid kõrval,sest nendele ei olnud vaja kuulda seda,mis hakati kohe rääkima...
"olgu"ütlesid nördinult.
"pese nüüd ennast puhtaks,ma ootan sind voodi peal."ning ta lahkus.
panid ennast võimalikult kiiresti riidesse,et kuulda,mis oli toimunud.
läksite edwardiga koos allakorrusele,kus kõik juba vaatasid küsivalt carlislele otsa.emmett ja jasper olid kõrval,sest nendele ei olnud vaja kuulda seda,mis hakati kohe rääkima...
"Etu ,ma arvan et sa pead istuma." ütles Carllisle mulle ainult.Istusime Edwardiga Esme kõrvale ,kes hoidis Esmelied.
"Jah ,mis nüüd on?" küsisin uudishimulikult.
"Mul on väga kahju", ütles Carlisle "kuid me peame kolima."
"Mida?!" hüüatasin ...
"Jah ,mis nüüd on?" küsisin uudishimulikult.
"Mul on väga kahju", ütles Carlisle "kuid me peame kolima."
"Mida?!" hüüatasin ...
hakkasid hingeldama.sa ei saanud aru.et mis mõttes?mida sa oma perele ütled?kas see ka segaks pulmaplaane?ja kuhu te koliksite?
"aga kuhu me läheksime?"küsisid
"arvatavasti ajutiselt alaskale."ütles carlisle.
"aga mis saab meie pulmadest?"vaatasid küsivalt edwardile otsa,ja seejärel nägi,et alice muutus ...kahvatuks/kahvatumaks..
"aga kuhu me läheksime?"küsisid
"arvatavasti ajutiselt alaskale."ütles carlisle.
"aga mis saab meie pulmadest?"vaatasid küsivalt edwardile otsa,ja seejärel nägi,et alice muutus ...kahvatuks/kahvatumaks..
Neelatasin.
"Edward ,kas sa ei tahagi enam abielluda?Ma näen ,et Alice varjab midagi." ja ma nägin ,kuidas Alice üllatus.
"Ei,ei,ei." ütles Edward mult ja võttis mult käest kinni.
"Mis siis probleem on ?" küsisin uuesti ja olin päris paanikasse läinud.
"Me mõtlesime,et võib-olla nädala aja pärast?" küsis ta mu käest ettevaatlikult.
Pahistasin kõik oma hapniku kopsudest välja:
"Nädala?" ...
"Edward ,kas sa ei tahagi enam abielluda?Ma näen ,et Alice varjab midagi." ja ma nägin ,kuidas Alice üllatus.
"Ei,ei,ei." ütles Edward mult ja võttis mult käest kinni.
"Mis siis probleem on ?" küsisin uuesti ja olin päris paanikasse läinud.
"Me mõtlesime,et võib-olla nädala aja pärast?" küsis ta mu käest ettevaatlikult.
Pahistasin kõik oma hapniku kopsudest välja:
"Nädala?" ...
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Similar topics
» Mida teeksid, kui...
» Mida teha --- Tuju koguaeg langeb?!
» Mida sulle meeldis selles raamatus kõige rohkem?
» Mida teha --- Tuju koguaeg langeb?!
» Mida sulle meeldis selles raamatus kõige rohkem?
Videviku Foorum :: Muu :: Foorumimängud
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 20