Videviku Foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Logi sisse

Unustasin parooli

Juhtkonna teated
20.03.2013 - Ilusat kevadet kõigile!
Latest topics
» mis raamatut ...
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:49

» Film/sari mida vaatasid viimati?
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:48

» Sõnakett - Eesti keeles

» Sõnakett - Inglise keeles

» Kaebustest.
by Halvorsen Kolm 30 Apr - 11:25

» Müüa kõik 4 videviku saaga raamatut+režissööri märkmik
by Twiligd Laup 1 Veeb - 18:19

» Parima selgitamine
by Alice21 Teis 5 Nov - 18:56

» Laul vs. laul
by bella19 Püh 29 Sept - 11:57

» Uus foorum - Eurovisiooni foorum
by Hennu2 Teis 3 Sept - 20:54

Top posting users this week
No user

Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 4 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 4 Külalist

Puudub

[ View the whole list ]

Rekordarv külastajaid(386) oli siin foorumil Reede 25 Okt - 6:54

Mida sa teeksid kui...

3 posters

Lehekülg 11, lehekülgi kokku 20 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Next

Go down

Mida sa teeksid kui... - Page 11 Empty Re: Mida sa teeksid kui...

Postitamine by SikuftAlice Püh 26 Apr - 18:38

"ta liigutas!"õhkasin ma;"nii lahe!"ning naeratasin.
teised naersid minu emotsiooni peale.
etu hakkas naerma.
"on jah lahe,aga valus "vastasid sa mulle.
"aa."vastasin,ning jäin vait....
(sorry,aga pean nüüd minema...)
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Postituste arv : 8525
Vanus : 114

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 26 Apr - 18:49

(ühüü)
Tundsin kuidas uni hakkas peale tulema.
"Edward." sosistasin silmad kinni.
"Mis on kallis?" küsis ta .
Tegin silmad lahti ja panin tähele et olin tukkunud.Kedagi enam ei ole toas meie lisaks.Ja mu uni läks kohe sellepeale ära.
"Tule siia." kamandasin ta enda juurde.Ta võttis mu kaissu ja vaatas mulle otsa.Ta hakkas mu mõtte üle naerma.
"Kas nüüd on aeg?Oled kindel? Vahest hakkad mind luuaga peksma,kui ma midagi valesti teen? küsis ta naerdes.
"Vaevalt." pomisesin ja suudlesin teda...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Postituste arv : 21152
Vanus : 31

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 26 Apr - 19:01

kummardasid rohkem tema poole,et teda kirglikumalt suudelda.
"oh!sa ikka valid sobiva aja selleks!"karjusid kergelt.
"mida?mida ma tegin?"küsis edward.
"mitte sina!laps!"ütlesid.
"aa.oled sa kindel,et me peaksim elapse juuresolekul amelema?"ning ta naeratas sulle.
"eee...see ehk tõesti ei ole nii hea mõte."ning naeratasid talle tagasi.
laps hakkas kergelt põksima.
"hei.lõpeta ära nüüd!"ütlesid talle hellalt.
"see on hea.räägid temaga."ning naeratasite üksteisele.
"kuule,edward.äkki me saame nii tema soo ka teada ja saaksime küsida,milla ta kavatseb sündida"ning vaatasid erutatult edwardile otsa.
"mida sa selle all silmas pead?"küsis edward.
"vaata!hei lapsuke!kui sa oled poiss siis põksi kaks korda."ning jäite ootama.kui ühtegi märki ei tulnud ,ütlesid:"paha laps!"...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 26 Apr - 19:24

(hahaha)
Edward naeris mu kõrval ,kõht kõveras.Ma polnud ennem näinud ,et ta niimoodi oleks naernud ja hakkasin ise ka naerma.
"Kui sa oled tüdruk ,siis põksi kolm korda järjest." ütles nüüd Edward naerdes.
Tundsin kuidas laps põksis korra,teise ja kolmanda.Edward,kes hoidis kätt mu kõhu peal vaatas mulle suurte silmadega otsa.Ma vaatasin samuti.
"Tüdruk?" küsisin nüüd talt .
"Paistab et jah.On pärinud oma ema jonnakuse,selles olen kindel." ütles ta mulle naeratades.Naeratasin talle tagasi ja vaatasin Edwardi kätt ,mis oli mu kõhu peal.Ma olin õnnelikum kui kunagi varem.
"Kallike." sosistasin lapsele.Vaatasin silmanurgast ,kuidas Edward jälgis mind.
"Me armastame sind." ütlesin lapsele ja tundsin kuidas pisar kukkus mu põse peale.Edward pühkis selle ära ma suudles mind kergelt ja siis tegi musi mu kõhu peale...Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 26 Apr - 19:36

siis tuli alice.ta vaatas seda jumalikku hetke,mis seal oli.
"te olete kahekesi nii armsad"ütles ta ja te mõlemad vaatasite kähku talle otsa.te ei olnud märganud tema tulekut.
"ma arvan,et meist saavad veel väga head vanemad."ütles edward.
vaatasid talle heldinult otsa ja veel üks pisar tikkus sulle silma.
"oh,edward!"ütlesid sa ning vajusid talle kaela.
nutsid taaskord ta õlal.sulle hakkas taaskord närvidele käima see pidev üliemotsionaalsus.
"oh,ma olen nii õnnelik,et mul oled sina,edward!"
ta võttis sinust ümbert kinni ja kallistas õrnalt.
alice jättis teid omaette ning lahkus.varsti sa uinusid...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 26 Apr - 19:49

(OH EDWARD ,TEE MU NETT KIIREMAKS.AITÄH!) Very Happy

Ärkasin hommikul ülesse.Vaatasin enda kõrvale ja seal ta lamas ilusaim kui keegi teine.
"Hommikust,jonnipunn." soovis ta mulle naeratades ja tegi musi mu huultele.
"Hommikust iluspoiss." pomisesin ta huulte vastu.Ta tõmbus eemale ja vaatas sellise näoga nagu ma peaksin midagi tegema.
"Kui sa mõtlen et ma vannituppa jookseksin,siis eksid.Mul pole paha olla." ja naeratasin talle.Ta naeratas ja võttis mu uuesti kaissu .Olime natukest aega nii olnud ja mõtlesin et peaks riideid vahetama.Tõusin istulike ,mis oli tunduvalt raskem kui eile ja isegi kõndimine võttis selja valusaks.Mõtlesin et käin ennast peeglist kontrollimast.
"Ohohh!"välja hingates olin öelnud.Edward ,kes oli mu kõrvale tulnud vaatas ka peeglis mind.
"Kas keegi on täna kasvanud?" küsis ta nüüd lapse käest.
Naeratasin heldinult ja võtsin Edwardilt käest kinni ja jalutasime garderoobi et mulle riideid valida...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 26 Apr - 19:55

kui jõudsite garderoobi,siis tundsid,et ikka peab minema vannituppa.jooksid kähku.aga mitte nii kähku sest sul oli raske joosta.kui jõudsid tagasi,siis näitas edward sulle kena lillemustriga kleiti ja pooljakki.
"äkki kannaksid neid?"küsis ta.
"kui sa mul need selga aitad panna."ütlesid väsinult vastu.
kui ta aitas sul riietuda ütlesid:"äkki teeksid kiiremeini?mul on kohutav nälg!"
"oota kohe."ning ta tõmbas tagant luku kinni.
"mu selg!"ütlesid,kui kui olid astunud paar sammu.
ta isegi ei küsinud su käest midagi,vaid viis automaatselt sind süles allakorrusele...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 26 Apr - 20:30

"Tohoh.Selline mami on meil siia tekkinud?" ütles Emmett naerdes kes köögis vastu seina nõjatus.Mul oli hea meel teda näha.Läksin teda kallistama.Edward,Esme,Jasper ja Carlisle ,kellel oli vaba päev ,naersid koos Emmetti näoilme üle.Vaatasin ümberringi ja küsisin:"Kus Alice ja Rosalie on?"
"Jahil." vastas Emmett mulle ,samal ajal küpsist näksides.Kui Esme nägi mu kõhtu ta hüüdis:"Kullake,sa ainult kasvad!" Ma ei teadnud ,kumba ta mõltes kas mind või last aga naeratasin talle sõbralikult.
"Kas lapse soo teate?" küsis Emmett naljatades "kui on poiss ,kas panete minu nime talle?"
"Teame." vastasime Edwardiga koos ja naeratasime üksteisele kavalalt.Jäin kohalolijate nägusi vaatama:Esme oli üllatunud ja oli näha et ta tahaks teada saada,Jasperi näost ma ei saanud aru,Carlisle oli väga mõtleva näoga.Emmettil oli lihtsalt suu lahti .
"Noh?" küsis Emmett uuesti ja võttis järgmise küpsisetüki.
"Vot ei ütle." ja napsasin küpsisetüki ta käest ja pistsin suhu.Esme teatas et hommikusöök on valmis ja asusin usinaga seda sööma... Very Happy

(mul on igav ,ja kirjutan edasi Very Happy)

Kui olin hommiksöögi söönud tegin Edwardile ettepaneku:
"Kas lähme metsa täna ka jalutama?" küsisin õhinas.Ta vaatas mind imelikult aga oli nõus.
Kui pääsime majast välja ,nuusutasin metsa imelist lõhna.Olin juba selle unustanud.Tundsin kuidas Edward võttis mu käest kinni ja me kõndisime üht metsateed ,mida ma ei teadnutki et olemas oleks.Vaatasin ta poole ja nägin kuidas ta väga keskendus millegi mõtlemisele.
"Mida sa mõtled?" küsisin naeratades.
"Midagi erilist,kuulan ainult." naeratas ta mulle tagasi.
"Ma just ei usu et sa linnulaulu kuulaksid.Räägi,mida sa kuulad?"
Ta naeratas omaette mis ajas mind veel rohkem uudishimulisemaks.
"Kuulan praegult ,kuidas Jasper ja Emmett lapse soo peale kihla veavad." ja ta vaatas mulle otsa,oodates et ma saan vihaseks.
Pööritasin ainult silmi ja küsisin:"Noh ,mis keegi arvab?"
"Alice teab juba ,kumb tuleb",ta naeratas "Jasper pakub et poiss,Esme on kindel et tüdruk..Hmm..Carlisle on kahevahel aga usub et poiss.Emmett." ja ta hakkas naerma.
"Mis on?" küsisin naerdes ja sikutasin ta käest.
"Emmett usub siiralt ,et kolmikud tulevad."
Naersime hetke koos.
"Kohal oleme." ütles ta mulle ja pöörasin tähelepanu Edwardilt meie ümbruskonnale.Olime mingi ringiga tagasi maja juures,meie puu all.
"Kas poleks õige aeg rääkida,mis jõud sai sind sinna puu otsa?" küsis ta nüüd puu latvu viidates.
Punastasin ikka veel selle peale.Kuna sellel päeval Edward sai aru ,et ta meeldib mulle.
"Noh...",venitasin "mäletad üldse miks ma siin olin?" küsisin häbelikult naeratades.
"Jah.Pidid Alice'ga shoppama minema kuid halva ilma tõttu otsustasite siia jääda."
Noogutasin.
"Vaata.Vaata kuhu need latvad ulatuvad?" küsisin nüüd näost tulipunasena.Vaatasin ta nägu ,kui ta vaatas puulatvu.Nägin et ta mõtles natukest aega kuid siis ta sai aru.Ta hakkas naerma.
"Sind küll ,riskid oma elu selle nimel ,et mind aknast piiluda." naeris ta ja samas tõmbas mind endale lähedamale... Very Happy

(mul on ikaveel igav,kirjutan edasi Laughing )

"Ja sa pidid pettuma ,kui ma ei olnutki enda toas?" küsis ta nüüd naerdes.
"Sa ei kujuta ette kui solvunud ma sinu peale olin.Vihmase päevaga ,olin palju vaeva näinud et sind näha.Ja sina ,ei olnud oma toas." naersin nüüd kui tuletasin seda meelde.
"Vabandust,kui sattusin õue tulema ." naeratas ta mulle vapustavalt ja suudles mind õrnalt.
"Kes oleks teadnud ,et ma puu otsast alla tulles kukuks?" küsisin omaette.
Vaatasime üksteisele otsa ja siis mulle tuli üks asi pähe.
"Muuseas ,miks sa üldse õue tulid? Sa ju ei teadnud,et ma teil olin ? Või teadsid?" küsisin .
"Kas sa arvad ,et ma sinu suurepärast lõhna ei tundud,mis majas ringi hõljus ?" naeris ta ainult.
"Kuid ,miks sa õue tulid?" küsisin tõsiselt.Nägin kuidas ta naeris oma häbelikku naeratust.
"Ma teadsin et sa oled õues.Ja tahtsin sind näha,sinuga rääkida."
"Ahsoo.Ja siis minuga rääkimise asemel pidid sa mind päästma." naersin talle.
"Jah ,aga ma ei ole sekunditki kahtlenud et ma nii tegin." naeratas ta oma täiuslikku naeratust mis sai mind õhku ahmima.
Istusime maha ,või vähemalt Edward istus ja ma istusin ta sülle.Ta hakkas lapsele hällilaulu laulma ja ma tundsin kuidas minugi silmad kinni vajusid...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 15:00

(TOHOOHHHH!!! Shocked sul oli vist ikka tõsiselt igav..."

nägid ilusat und,kuidas väiksed lapsed jooksevad metsas.
"väike edward!ära mine nii kaugele,palun tule siia!"hüüdsid ühele väiksele blondile poisile.
"eu tule!"ütles väikemees jonnakalt,ning jooksis metsa.hakkasid teda taga ajama,aga ta oleks nagu vampiir olnud,ja jooksis sama kiiresti kui valgus.
"emmme!"ütles väike karamellipruunide juustega tüdruk.
"mis on esmelie(xD)?"küsisid talt hoolikalt.
"väike emmett hammustas mind!!!"ning väike tüdruk hakkas nutma.
"EMMETT!KOBI KOHE SIIA!"hüüdsid raevukalt,nagu emalõvi.
selja tagant küsis sinult emmet:"mis on,et sa niiviisi kisendad?"
"ma ei rääkinud sinuga!"ning ta sai aru,keda sa tegelikult mõtlesid.
väike punaste juustega poiss tuli kivi otsast alla ning näitas sulle hambaid.
"mida ma olen sulle hammaste näitamise kohta öelnud?"küsisisd temalt.
"et ma ei tohi hammustada kedagi,peale saagi!"ütles väike poiss silmi pööritades.
"EMMEEE!!!"hüüdis su tütar sind nüüd appi.
kurnatult hakkasid üksiku puu juurde jooksma.seal olid väike edward ja esmelie.
"edward,mida ma ütlesin sulle juba eile!ei tohi õde kiusata loomaga,mis talle ei maitse!"jah,väike edward kõlgutas esmelie silmade ees ühe käe otsas karu,ja teadagi esmelie vihkas karusid.
"olgu,olgu!"ütles poiss,ning viskas karu üle õla,kes selle peale kohe minema jooksis.
"lapsed ,tulge siia!hakkame nüüd koju minema!"hüüdsid lapsi kokku.
vaatasid,kuidas lagendiku igast nõlvast hakkas nüüd lapsi voolama,nagu jõest.suurest imestusest hakkasid neid lugema:...3...15...78...100...?ja siis läks lugemine sassi.
kiljatasid.ärkasid selel peale,et laps kõhus toksas sind.edward hoidis sind ikka veel enda käte vahel.
"kas sa nägid jubedat und?"küsis edward.
"jah.palun,teeme nii,et me niipea ehk veeel uusi lapsi ei saa."palusid teda.
"see on sellepärast,mis sa unes nägid jah?"küsis ta nüüd kavalalt.
"eee...võib olla on,võib olla ei ole."ütlesid.
kuigi ta luges su mõtteid.
"hahahaha!"naeris ta nii,nagu polnud sa teda varem naermas näinud.
"see oli lihtsalt vapustav uni!"ütles ta läbi naeru.
´"ÄRA NAERA MU ÜLE!mul on siiamaani veel hea tuju olnud ja nüüd sa rikkusid selle ära!"kaebelsid.
"vabandust."ütles ta koheselt tõsiseks muutudes.
natukese aja pärast tundsid,et su kõht hakkab juba tühjaks minema.
"edward.mul on kõht tühi."
"kas soovid siin süüa,või lähme majja?"
"ahvatlev valik.ma ei oska isegi valida..."
kuid siis võttis ta su sülle ja vähem kui sekundiga olite tagaukse juures.sulle nii meeldis see sõit,et hakkasid hüsteeriliselt naerma.su vats vappus naermisest.
"oi!"karjatasid sa järsult naeru lõpetades.
"mis on?"küsis edward murelikult sinu käevarrest kinni hoides.
"ei midagi.ma arvan.tegin vist naermisega endale ...ja lapsele natuke liiga.aga...lähme nüüd sööma."
"olgu."ütles ta ikka veel murelikult.ta toetas sind igaks juhuks.
"minuga on kõik korras!sa ei pea nii muretsema."hakkasid edwardile vastu vaidlema.
"ma tegin sulle su lemmiktoitu."hüüdis juba sulle vastu tulev esme.
"tore.ma olengi juba nälgimas."istusid kähku laua taha ja hakkasid aga mugima.
kui sa olid söögiga lõpetanud,tundsid,et ehk ikka ei ole kõik korras.ja ei olnudki.sa tundsid,kuidas su jalad läksid märjaks.edward oli hetkeks läinud üles,et carlislega rääkida,kes oli täna pisut varem kodus.
"esme..."ütlesid ehmunult esmele,kes istus sinust teisel pool lauda ja vaatas ,kuidas sa sööd.
"jah,mis on?"küsis ta:"kas soovid midagi juurde?"
"ei.mul läksid jalad märjaks..."ning ikak veel jõllitasid suurte silmadega talle otsa.
esme tuli ümber laua sinu kõrvale ning järsku hõikas:"carlisle!veed tulid ärA!VEED TULID ÄRA!"
ning siis nägid,mida varem polnud näinud:sa nägid,et esme hüppas oma jalgade peal nagu väike laps,kes hakkab oma jõulukinke avama.
carlisle ja edward tulid ka alla.
"ongi.ta hakkab sünnitama.tooge rätikuid ja sooja vett."kamandas ta teisi,ning siis ütles sulle vaikselt:"hiljem pean su igaks juhuks haiglasse viima."ja siis hakkaisd sa tugevaid valusid oma kõhus tundma...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 16:52

(ahhaha ,uni oli hea Very Happy )
(ma olin jõudnud ainult kaks päeva rase olla.) Very Happy

"Issand!" karjusin kui voodist istukile hüppasin.Katsusin kõhtu.Laps oli ikka veel alles.Kuulsin kuidas Edward mu käest küsis paaniliselt:"Mis on?"
Mu kõht valutas.Hoidsin sellest tugevasti kinni ja Edward võttis mind kaissu ja kummardas kõhu kohale ja küsis:"Etu,räägi.Kas nüüd on aeg?"
"Ei,ei.Ta lihtsalt muutub tugevamaks kogu aeg." ütlesin ainult ja hammustasin alahuult.
"Äkki peame Carlisle kohale kutsuma?" küsis Edward hämmingus.
"Ei ,ei.Pole vaja." ütlesin ainult ,kuna laps enam ei põksinud.
"Hmm." ütles ta ainult ja vajusin ta sülle.
"Appike ,ma ehmatasin juba et ma hakkan sünnitama." ütlesin silmad suurtena peas.
"Nägid und?" küsis ta nüüd muiates. "Räägi mulle sellest."
Rääksisin viimase une ,kuna esimese une ta juba teadis.Ta võttis mult ainult käest kinni ja ilma ütlemata viis ta mu allakorrusele.Vaatasin teda silmad suurtena kui siis ma juba nägin...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 17:46

...seda tohutut toidukuhja!seal olid nii mõnusad toidulõhnad et sa tundsid,et sulle kasvab hundiisu ja sa ei jäänud eriti hundikarjale söömise osas alla.mõtlesid ,et kui vaene emily sulle peaks süüa tegema...prrr,külmajudinad tulid üle su selja.
hakkasid taaskord kohe usinasti sööma.ja nagu alati,sõid sa liiga palju.su kõht taaskord valutas ja laps kes su sees liigutas ka valutas,kui võib nii öelda.sulle mõneti tundus,et ta kiusab sind sellega,et peksab sind just siis,kui su magu on niigi valus pingul olekust.
siis tuli kööki ka carlisle.
"kuidas sa ennast tunned?kõht läheb aina suuremaks.see on sulle kindlasti päris ootamatu,et vaid paari päeva pärast sa sünnitad..."
"palun,ärge rääkige sellest.ma hakkan muidu kartma.aga ega ootamatut sünnitust ma akrtma ei pea.mul on edward ja carlisle ja kõik teised ka."
jasper tõmbus kergelt pingule ja sa nägid seda.
hiljem aitas edward su taaskord üles korrusele.
"ütle,mis jasperiga juhtus?"
"ta lihtsalt hakaks kartma."#
"mida?"
"see ,et kui te peaksite kahekesi kodus olema ja sa sünnitama hakkad...ta kardab,et ei saa sind aidata.pigem hullemaks teha."
"sa mõtled...?"ning edward noogutas sulle...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 18:02

"Niisiis ,mind ei või Jasperiga kehekesi koju jätta?" küsisin nüüd üle.Ta noogutas ainult.Edward istus voodi peal ja ma istusin ta süles.Mul oli kõht täis kuid mulle tuli veel mingi isu,isu mida mul pole kunagi varem ennem olnud.
"Edward." ütlesin ja vaatasin ta silmadesse et ta mu mõtteid saaks lugeda.
"Sul on jälle mingi isu?" küsis ta hetke pärast ja naeratas mulle salakavalalt ja hakkas mu kaela suudlema.Tundsin ,et see polnud ikka õige.
"Ei ,mitte SEE isu." ütlesin nüüd.Ta tõstis oma näo mu kaelalt ja vaatas mulle hämmastunult otsa.
"Milline siis?" küsis ta ainult ,silmad pärani.
"Ma ei tea,ma tahan midagi mida ma ennem ei ole tahtnud." ütlesin nüüd mõeldes.Nuputasime kahekesi tükk aega ennem ,kui mulle pähe kargas.
"Ma oleksid pidanud arvama!" hõikasin nüüd.
"Paprikat?" küsis ta mu käest "sa oled seda ju söönud."
"Eieiii!Ma tean mille üle mul on isu ja ma tean miks." vastasin nüüd.
"Räägi." naeratas ta mulle.Neelatasin kuna teadsin ,et talle võib-olla ei meeldiks see.
"Vaata ,kui mul pole ennem isu olnud siis laps teeb seda." seletasin talle.Ta noogutas ainult ja ma jätkasin:
"Edward ,ma tean mida laps tahab." ütlesin talle tõsise näoga.
"Hmm,mida ta siis tahab?" küsis ta tõsiselt.
"Verd." ... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 18:10

"verd?"küsis ta igaks juhuks uuesti üle.
noogutasid talle.
"kas ma pean nüüd sulle ühe hirve tooma?või tahad midagi lihtsamat,näiteks jänest?kassi?"
"eieieieiii.mina ei hakka midagi verd jooma."ütlesid kohe.
"aga kuidas me siis su isu kustutame?"
"ega see minu isu pole.see on ju lapse oma.tema pärast söön ma asju mida tavaliselt ei söö."
"ma lähen räägin carlsilega..."ütles ta ja enne kui ta täielikult jõudis püsti tõusta haarasid talt käest ja ütlesid,pisarad silmis:"sul on minust kõrini jah?sa tegelikult lähed tema juurde,et ta mängib sinu psühholoogi.õtle siis välja et sul on minu tujutsemisest kõrini!"ning sa nuuksusid nüüd juba tema rinna peal.
"ei.ma ei teeks iial midagi sellist.ma kannatan sinu alati välja,mida iganes sa ka ei teeks."ja siis tõusis ta püsti ja lahkus hetkeks.
paari minuti pärats oli ta tagasi ja mingi väike tahvlike oli tal käes.
"see on hematogeen.euroopas süüakse seda,et veres raua sisaldust tõsta.see on tehtud härjaverest.peaks ehk aitama"
jäid seda tahvlit vaatama.tegid selle siis paberist lahti ja see nägi välja,nagu sokolaad.lõhnas nagu sokolaad ka.ainult et kerge raua lõhn oli juures.hammustasid kõhklevalt,ning enne kui aru said,maitses see nii sulla,kui ka lapsele.
"tahan veel!"ütlesid.
"kas ma pean siis carlisle nüüd euroopasse saatma?"
"ei ,seda nüüd küll mitte.ta ei pea tingimata minema.aga võiks!"ning jäid edwardile nunnude silmadega otsa vaatama...Very Happy
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 18:15

(hmm,hematogeen on hea Very Happy tegelikult ma vajaksin praegult seda ! Mul on vist raua puudus Very Happy )

"Kas seda ei ole siin müügil?" küsisin uuesti ,ja tegin enda suured kutsikasilmad pähe.
"Ma usun et kuskil ikka peaks olema." naeratas ta mulle ja istus mu kõrvale.Läksin ta sülle ja juba olime teki all .
"Sa peaksid magama." ütles ta mulle ainult.
"Mhm." mõmisesin tema külma rinna vastu ja jäin magama ... Very Happy

(sorri ,mul on hetkel ideede-puudus) Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 18:22

nägid taaskord und.sa teadsid,et nägid und.sa nägid unes kaunist väikest tütarlast.seekord oli uni eestikeeles.
"tule siia!"kuulsid kedagi eemalt hüüdmas.vaatasid ja nägid enda ema.ja siis tundsid selel väikse tüdruku ära-see olid sina ise.see oli üks kord,kui emaga lilli korjama läksite.päike paistis.see oli täiuslik ilm ja ümbrus.siis hajus see unenägu.sa ei tahtnud,et see hajuks,sest oli hea näha oma ema,mis sest,et vaid unes.rohkem sa und ei näinud...

"VERD!!!"karjusid üles tõustes.oma liiga kiire liigutuse tõttu sai su selg natuke haiget.
"aih..."ütlesid sa oma selga hõõrudes.
kuulsid,et keegi tuhnib garderoobis.
"edward?"küsisisd,kuid keegi ei vastanud.
"oi.kas ma äratasin su üles?"küsis alice.
"ei üldsegi mitte."
kohe oli seal ka edward kes oli mures,et sa olid karjunud läbi une:"su isu kohe ei kao mis?ma arvan,et me peame selle noore preiliga väheke söögist rääkima!"ütles ta su kõhule naeratades.
laps hakaks vist rõõmust siplema...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 18:38

"Ära sa siple seal midagi.Sipled siis kui välja saad." noomisin teda naeratades.
Nägin kuidas Alice tuli garderoobist ja istus mu kõrvale voodi peale.Ta naeratas mulle ja ütles õhinal:"Appikene ,varsti saame neile roosasi riideid osta.Nii armas!"
"HSSSSS!" ütlesime Edwardiga.Muidu läheks teiste kihlvedu untsu.Alice sai aru ja keeras oma suu lukku ja viskas võtme minema.Naeratasin talle sellepeale.Mulle tuli natukese aja pärast kohale ,mida ta oli öelnud.
"NEILE?" küsisin vaikselt.Edward vaatas jahmunult mulle otsa ja siis Alicele.
Nägin Alice näost et ta kahtles seda mis ta suust kogemata välja rääkinud.
"Seleta mulle nüüd Alice,MIDA sa oled näinud?" küsis Edward talt,silmad suurtena.Paistis et ta oli vihane ka.Alice asus ruttu seletama ,kuid väga vaikselt ,et ma vaevu kuulsin kuigi ta istus täpselt mu kõrval....
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 18:46

"alice!"ütles ähvardavalt edward.
"aaaaaalice!"ütlesid teravalt.
"kas ma pean sisi teie üllatuse ära rikkuma?"
"MIS ÜLLATUS?"hüüdsid hüsteeriliselt.
"alice,plaun,ära ürita oma mõtteid varjata.hiina keel ei ole lahendus."
"on küll!"hüüdis ta võidukalt,ning jooksis tantsiskledes minema.
"alive,tule kohe siia tagasi."üritasid talle järgi joosta kuid see ei õnnestunud.sulle tundus,nagu oleks sulle 100 kilo vöö külge pandud.
"rahune,tule,paneme su riidesse.lsa oled ikak tõsiselt...suur"ütles edward sõnu valides:"alice pidi juba täna hommikul sulle suuremaid riideid tooma."
"kas te kõik vihjate et ma näen välja nagu paks lehm???"
"ära nüüd plaun ärritu!"palus sind edward.ta oleks nagu ette teadnud,et laps hakkab selle peale siplema...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 18:56

"Vaata ,laps annab ka teada et ma ei jää selliseks..või vähemalt SELLISEKS." ütlesin nukralt ja näitasin enda kõhu peale.Mõtlesin et minust ei tule kunagi sale ,jäängi selliseks sünnitusemasinaks.Vaatasin Edwardile otsa ja hetk hiljem ta hakkas mu mõtete peale naerma.
"Tore ,kui ma sinu tuju heaks saan teha!" ütlesin ärritatunult ja läksin voodisse tagasi.
"Kallis,vabandust." ütles ta mulle ja juba ta pikutas mu kõrval.
"Mind lihtsalt ajas naerma su mõtlemine sünnitusmasinast." ja ta kihistas naerda.
"Mis selles naljakat on?" küsisin täiesti tõsiselt ja ka kergelt solvunult.
"Kui sa ei taha rohkem lapsi ,siis me ei muretse ka." ütles ta ainult mulle ja võttis mind kaissu.
"Aga kui ma tahan?" küsisin talt naeratades...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 19:01

"aga ma näen et sa ei taha."
"ma tahan!"
"aga sa just enenm ütlesid et ei taha."
"aga kust sa tead,et kas ma tahan või mitte?"
ta koputas oma pea peale.
"ah.õigus."
siis ta naeratas südmalikult ja su süda sulas selle peale.
"olgu,ma hetkel ei taha aga see ei tähenda,et am kunagi ei tahaks."
"see juba läheb."
ta hakkas uuesti naerma.
"no tõesti,kas ma näen siiis niiii naeruväärne välja?"küsisid solvunult.
"ei,sinul pole midagi viga,aga meie laps mõtleb esimesi mõtteid."ütles ta naerdes...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 19:23

"Mõtleb ka või?" küsisin silmad suurelt ja tundsin kuidas pisaraid hakkas mu silmist voolama.
"Oh ,ära nuta.Laps ei taha et sa nutaksid." lohutas ta mulle.
"Mida? Päriselt ka?" küsisin ja pühkisin kähku pisarad ära.Na noogutas ainult ja keeras ennast minule selja.Jälgisin kuidas Edward pani pea ettevaatlikult mu jalgadele ja hakkas siis lapsega rääkima.Ta hõõrus mu kõhtu ja seletas pikalt midagi meie lapsele.Ma eriti ei kuulanud mida ta rääkis ,vaid imetlesin teda.
"Emme?" küsis ta mult naerdes.Ja ma ärkasin oma mõtetest.
"Jah ..issi?" küsisin ja naeratasin talle.Ta tõusis istukile ja nihutas ennast mu kõrvale.Toetasin pea ta õla peale ja siis ta sosistas mulle kõrva:
"Ma tean nüüd,mis on väiksekese võime."
"Mida?!" küsisin talt kohkunult... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 19:27

"tal on...võime?"küsisd heldinult.
"jah."vastas edward rahulolevalt.
"ma teadsin!"hüüdsid võidukalt.
"mida sa teadsid?"küsis ta.
"et ta tuleb ilus..."nuukse tõttu ei suutnud sa lõpetada.
"...ilus nagu sina!"lõpetas ta lause.
"ei...ilus ja andekas ja viiskakas ja kena nagu sina,edward!"suutsid lõpuks välja öelda.
"oh,sa oled liiga meelitav."ütles ta.
"aga,mis ta võime siis on?"küsisd talt...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 19:44

(arhh,ma pean mõtlema?)

"Manipuleerimine." naeratas ma mulle nüüd seda öeldes.
"Ei ole võimalik?! Just see ?" ohkasin nüüd väga sügavalt.
"Eks algus ole jah ,enam vähem raske." naeratas ta mulle uuesti.
"Vähemalt ta saab siis oma tahtmise järgi." naeratasin kergelt kuid olin ikka veel shokis .Edward tõusis püsti ja tõi mulle garderoobist uued riided:Tumesinine pikk topp ja hallid teksad.Vahetasin riided ära ja läksime allakorrusele.Allatulles tundsin et midagi on teistmoodi,laps tundis ka ,kes hakkas kõhus liikuma.Nägin et Rosalie istus diivani peal.Ta polnud üldse vahepeal kodus olnud. Ta pööras ennast ümber et mind vaadata...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 20:52

kui ta nägi sind suure kõhuga ruumi astumas,läksid ta silmad suureks.ta hakkas vihaselt toast välja tammuma.sel hetkel tundsid,kuidas su laps ägedalt hakkas kõhus liigutama.siis nägid,et rosalie tuleb sulle naeratades tagasi.
"kuidas sa ennast tunned?kas sa soovid midagi?verd?"ning ta pani endale suurte silmadega käe suu ette:"mida ma teen?"küsis ta imeliku häälega,ning üritas uuesti ära joosta.kuid kohe oli ta uuesti tagasi.
"kas ma toon sulel hirve või puumat?"ta mõtles hetke:"MIDA IGANES SA KA EI TEE,LÕPETA SEE ÄRA!"laps vist võpatas selle peale.
edward tuli sulle lähemale:"ta näitab juba oma võimet."
"oh"ütlesid kõhust kinni võttes:"ma nägin ta esimesi võimeid!"ning hakkasid uuesti nutma.
"oh,temast tuleb üks murelaps meil..."ütles edward...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 27 Apr - 21:08

"Misasja?" küsis Emmett kaugemal ja suu lahti .Nägin kuidas ta lähedamale tuli.
"Mis teie laps praegu tegi?" küsis ta uuesti .
"Väikekesel on manipuleerimisvõime." naeratas Edward Emmettile kavalalt.Nägin kuidas Emmettil vajus uuesti suu lahti.Ja ühtäkki Emmett hakkas mu kõhtu silitama.Nägin kuidas ta kähku lõpetas ja vaatas ehmunult mu kõhtu.
"See laps on tõesti.,ta pani mind paitama..." otsis ta õigeid sõnu.
"Ma arvan et sa meeldid talle ,onu-Emmett." naersin nüüd seda öeldes.Nägin kuidas ta suule kerkis naeratus.Edward hoidis mu ümbert kinni ja me rääkisime Emmettiga niimoodi vähemalt pool tundi.Vahepeal ta hakkas kõhtu silitama ja midagi nunnutama ,kuid see oli lapse mõjust.Nägin kuidas Rosalie tuli meile lähedamale ja võttis Emmetti ümbert kinni....Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 27 Apr - 21:19

"ETU KÄSI TAL LÕPETADA!"hüüdis sulle rosalie.
"ta...eriti mind ei kuula,pigem peaksid edwardit selles paluma.
rosalie alustas"edward palun...kas sa tooksid armsa etukese selle kena inglikesega tema kõhus mulle sülle.ma nii tahan neid käes hoida."
edward ,emmett ja sina vaatasite alguses imelikult rosaliele otsa ja siis passisite neljakesi sinu kõhtu.
"lõpeta ära!"hüüdsite neljakesi.
laps jättis järgi kerge tõmblusega.
sulle tuli meelde,et sa pole veel midagi söönud ja siis istusid laua äärrde ja asusid sööma.
seekord esme ühest 5 käigulisest sulle ei piisanud.ta pidi teise lisaks tegema.
sa enamjaolt magasid päeva maha.ärkasid ainult hommikusöögi järgse söögi ajaks,lõunasöögi ajaks,kolme lõuna-ja õhtusöögi vahelise näksimise ajaks ja lõpuks tõusid üles,et minna öhtusööki sööma minna.
carlisle palus sind enda kabinetti peale sööki.et sa sinna kiiremini jõuaks,vedas edward sind sinna enda süles.
"edward,äkki sa jääksid parem uks etaha."palus carlisle edwardit.
"etu,plaun heida diivanile pikali."plaus ta sind osutades diivanile ja ta sulges enda järel ukse.
ta uuris ja katsus sind siit-sealt ja lõpuks ohatas kergelt.
"mis on?"küsisid,kartes,et lapsega on midagi viga.
"sul algab homme sünnitus.emakakael on juba vanaemas."ütles ta kergelt sünge alatooniga...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 11, lehekülgi kokku 20 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Next

Tagasi üles

- Similar topics