Videviku Foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Logi sisse

Unustasin parooli

Juhtkonna teated
20.03.2013 - Ilusat kevadet kõigile!
Latest topics
» mis raamatut ...
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:49

» Film/sari mida vaatasid viimati?
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:48

» Sõnakett - Eesti keeles

» Sõnakett - Inglise keeles

» Kaebustest.
by Halvorsen Kolm 30 Apr - 11:25

» Müüa kõik 4 videviku saaga raamatut+režissööri märkmik
by Twiligd Laup 1 Veeb - 18:19

» Parima selgitamine
by Alice21 Teis 5 Nov - 18:56

» Laul vs. laul
by bella19 Püh 29 Sept - 11:57

» Uus foorum - Eurovisiooni foorum
by Hennu2 Teis 3 Sept - 20:54

Top posting users this week
No user

Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 3 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 3 Külalist

Puudub

[ View the whole list ]

Rekordarv külastajaid(386) oli siin foorumil Reede 25 Okt - 6:54

Mida sa teeksid kui...

3 posters

Lehekülg 6, lehekülgi kokku 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

Go down

Mida sa teeksid kui... - Page 6 Empty Re: Mida sa teeksid kui...

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 19:19

Siis Edward küsib Jacobi käest :"Jacob ,sa tahaksid midagi öelda ?"
Jacob tuleb su ette ja sa tunned kuidas ma lasen sult käest lahti.Samal hetkel Jacob võtab su käevartest kinni ja libistab mõlemad käed su käopessa.Sa tunned kuidas ta kuumad käed teeb head su nahale.Ta vaatab sulle otsa ,natuke piinlikult naeratades ja ütleb:"Ma tõesti vabandan ,mis juhtunud on.Ma ei oleks pidanud eile seal toas olema."Ta näole tekkib naeratus kui ta tuletab toimunut meelde."
Sa tunned ,kuidas sa saad aru temast.Sind ei vaeva ei paanika ega ka häbi vaid sa tunned et sa oled Jacobist väga sisse võetud .Sa punastad.
Sa vaatad Jacobile otsa ,kes on vahepeal pilgu teie kätel hoidnud.Sa kallistad teda ja ta vastab sellega .Sa näed silmanurgast et ma olen väga liigutatud teie vahelisest toimunust ja nüüd Edward tuleb mu juurde ja võtab mu ümbert kinni ja sa loed ta huultelt ,mida ta mulle ütles:"Oh sind küll." Siis sa näed et Emmett oli sinna tuppa tulnud ja nähes õrna situatsiooni mis toas valitses, läks ta aeglaselt tagasi kööki..
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Postituste arv : 21152
Vanus : 31

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 19:26

(wow Very Happy )

mul oli tunne,et ei oleks kuidagi lahti lasta.siis nagu oleks ta mu mõtteid lugenud,tugevdas ta oma haaret minu ümber.ma natuke muigasin emmetti näo üle,millega ta just oli sealt lahkunud.avastasin,et me olime ainult kahekesi...mul tekkis üks mõte.oleksin tahtnud pead raputada,aga ei julgenud,sest olin natuke pinges sellest natukene ootamatust kallistusest.no,tunnistan,et oleksin tahtnud teda suudelda.,aga kuna me alles eelmine päev tutvusime,siis ei riskinud ma veel hullemaks hetkelist lolluste jada endal teha.siis ärkasin oma mõtetest,kui ta lasi minust lahti aga siiski võttis mu näost kinni ja muiates vatas ta mulle sügavalt silma.ma tundsin kuidas mul kõhtu tekkis imelik tunne ja pulss läks kiiremaks.oli selline hastuse tunne...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Postituste arv : 8525
Vanus : 114

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 19:31

Ta vaatas kuidas sa olid sellele regeerinud.Aga siis sa nägid mis tal plaanis oli :ta vaatas sulle silma ja siis huultele ja silma .Ta andis sulle märgu et kas suudelda või mitte .Su kõhus oli nii palju liblikaid ja su mõtted haihtusid samal hetkel kui ta surus oma huuled sinu huulte vastu .Tundsid kuidas ta võttis sinu ümbert kinni ja tõmbas sind enda keha vastu... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 19:38

ma ei suutnud talle vastu hakata,no lihtsalt ei suutnud!ma tundsin,kuidas me nagu sulasime üheks.ma lõpuks suutsin ennast liigutada ja panin oma kaed ta kaela taha ja hoidsin kinni nii tugevasti kui sain.lõpuks tuli emmett sinna ja köhatas:"hkmmm,kas te ka äkki liituksite meiega elutoas.me ootame teiste saabumist.ehk peate nii kaua vastu kui sind tutvustame tesitele,"naeratas ta mulle ja lahkus.ma olin ehmatanud sellest ootamatust segamisest.ja isegi südamepõhjas olin ka natuke tige emmetti peale.ma eemaldusin vastu tahtmist jacobist,aga ta võttis naeratades mu käest kinni ja tõmbas enda järgi:"kas lähme?" küsis ta kelmikalt...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 19:43

"Jah" vastasid ,natuke liiga valjult .
Ta naeris kergelt selleüle ja te saabusite teise tuppa .
Esme ja Alice istusid sohval ja Emmett istus sama köögitoolipeal kus varem .Mina seisin Esme kõrval ja Edward seisis mu taga ,hoides minust ümber kinni .
Sa ei pannud tähele mida me räägime ega üritanud ka aru saada .Siis sa kuulsid et õuest on kosta automürinat .Sa vaatad üle õla õue ja sinu üllatuseks väljas on pime .Kuuled ,kuidas automürinat enam ei ole ja ühtäkki välisuks tehakse lahti.Sealt tuleb Carlisle kes on silmipimestavalt kaunis... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 19:46

ma ei osanud nii reaalselt kujutada teda nii kaunina.ma ei tea,kas ehkjacob tundis end ohustatuna,et ma jäin carlislet nii ammuli sui vaatama.tema tagant tuli ka jasper.ja siis jäin ma lummatult vaatama kuidas rosalie uksest sisse astus.jacob võttis minust märkamatult ümbert kinni ja sosistas kõrva:"kas ta meeldib sulle rohkem kui mina?"see oli muidugi nali-ja ma pöörasin tähelepanu nüd talle,salaja siiski uusi tulijaid vaatamas.
rosalie küsis solvavalt:"kas me nüüd siis võõrustame koeri nende litsidega?"
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 19:54

Nüüd mina läksin vahele öeldes :"Kes sa omaarust oled ,et mu sõpru nimetad?"
Kõnnin talle lähemale ,sa vaatad hämmastulnult ,kõik on vait .Edward hoiab mu käest kinni ja seisab liikumatul paigal ,näos kõik tunded segamini.Sa näed kuidas ta hoiab kinni ,et ma lähemale ei saaks minna .
Rosalie vastab seepeale vihaselt:"Ma elan siin erinevalt sellele ,et sina siin ainult soojendad Edwardi voodit."
Sa näed kuidas mu suu vajub lahti ja mu silmis kiirgub viha ja samas ma manan näole õela naeratuse:"Kas sa oled kade ,et ma oled südamest soojem kui sina?" Siis ühtäkki Rosalie hüppas mu kallale .Hetk hiljem sa saad aru ,et Edward on jõudnud mind enda vastu tõmmata ,kus ma nüüd rapsin,et Rosaliele kallale saada. Siis ...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 20:01

siis nagi ikak temperamentne inimene lähen uhkel sammul rosaliele vastu.jake oli segaduses,kõigest toimuvast,niviisioli mul ka lihtne tema haardest vabaneda.
"olgu,see on sinu kodu,ja mina olen siin külaline!kas sina kui siin elaja ei peaks külalislahkust näitama?see on nagu klient on kuningas sedadus!"kõik itsitasid viimase lause peale kuid siis ma pöörasin rahulkult ümber sinu poole ja ütleksin:"ära siis kohe n sellist skandaali tee etu.rahune maha"ja naeratasin sule põgusalt surutud naeratust.
jään sinna üksinda teiste kekspunkti seisma.carlisle...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 20:08

Jasper oleks juba kõik maha rahustanud ja Carlisle küsiks Edwardilt et kas ei oleks aeg igaksjuhuks külalised ilusti koju viia .Siis sa kuuleksid kuidas ma sosistaksin sulle vihaselt :"Sa ei tea ,mida see lits on siin teinud." Sa nägid kuidas Rosalie kuulis seda aga ta keskendus rohkem Emmetti kaisus olemisele. Edward ,kes hoiab endiselt mu ümber tugevalt kinni ,talutab mind õue .Jacob haarab su käest ja pomiseb sulle solvunult:"Päris fantastiline lõpp ,või mis?" Jacob viiks su Edwardi autosse taha istumaja läheks teiselt poolt ukses sisse ,sinu kõrvale istuma .Sa näeksid aknast ,kuidas mina ja Edward räägime kaugemal ,mina endiselt vihasena .Edward kallistab mind ja räägib mulle midagi mis paneb mind noogutama ja siis me sammume juba auto poole...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 20 Apr - 13:02

...te istute koos autosse.heidate üksteisele hoolitsevad pilgud ning edward käivitab mootori.ma kinnitan turvavöö,ning küsin:"olgu,mul on nüüd mõned küsimused millele tahaksin vastust."
"missugused küsimused?"küsisid sina:"edward?"
edward vaatab sulle kavallt otsa,ning vastad,silmanurgast mind piiludes:"su sõber on juba päris kavalaks läinud..."
"mismõttes"küsid sina.
"ta juba oskab väga hästi oma mõtteid varjata ja vaos hoida.kahjuks mul on raskusi teada saamisega,mida ta öelda tahab,"ning ta muigas meile kerge pettumusega.
"sa peaksid seda mulle ka õpetama!"ütled sa mulle hämmingus.
ma ainult naeratasin sulle kergelt vastuseks.
"aga nüüd minu küsimuste juurde tagasi minnes..."segasin kärsitult vaikust.
"kas lubate ehk mul nüüd rääkida?"
"oleneb,millest sa rääkida tahad?"küsis edward ettevaatlikult.
"oma küsimustest"korrutasin kerge irvega.
"olgu,laseme sul,kui külalisel siis rääkida."lubasid sa mulle uudishimuliku häälega.
"ma siis alustan.esiteks see,et MIKS TEil TURVAVÖÖD PEAL EI OLE?sellise kiiruse peal peavad turvavööd peal olema!"kõik itsitasid selle peale,jacob tegi isegi suurema naeratuse."ja siis veel see,et miks rosalie sellise skandaali sinuga,etu,tegema pidi?ja miks pole mul ohutu cullenite juures olla?mis nägemused aliceil on?"
kõik jäid vaikseks...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 20 Apr - 14:52

Jacob aevastab Very Happy
Kuid keegi ei naera .
Edward köhatab,vaatab mulle otsa.Kõik on veel vaiksed sa saad aru ,et Edward loeb mu mõtteid.
"Ei!" ,hüüatab Edward jahmunult."Etu ,vaata mulle silma."Sa paned tähele,et ma olen koguaeg pilgu Edwardist eemale hoidnud.Ma ikka veel ei vaata ja siis Edward võtab mu lõua alt kinni ja keerab selle enda poole ja korrutab:"Vaata mulle silma."Ma tõstan pilgu ta silmadele ja siis ta vaatab keskendulult.Sina ja Jacob jälgite vaikusega.Sul on selline imelik tunne ,nagu me räägiks silmadega."Selge ."ütlesin ma ,samas rikkudes vaikust."Kui sa just nii soovid."Ja naeratan kerge naeratuse talle.Samas Edward laseb mu lõuas lahti ja teeb musi põsele.
Edward alustab:"Kaks vastust su küsimustele ,et miks sul on ohtlik meie juures olla on ...et Alice on näinud ,et keegi meist...teeks sulle viga." Ma neelatan.Sa vaatad Edwardile otsa ja sa tunned kuidas Jacob võtab sult käest kinni.
"Aga see Rosalie skandaal?" küsid sa hetke pärast.Edward vaatab mulle otsa ja siis ütleb ettevaatlikult:"Vaat ,Rosalie ei ole Etuga läbi saanud sellest alates kui ta meile kolis.Aga see oli vajalik ,muidu Etu oleks tagasi Soome läinud.Ja nüüd on olukord veel hullemaks muutunud kui..."Ta lõpetab rääkimise ja vaatab enda ette ,kaugustesse .
"Sellepärast," ma alustan," sellepärast ,et ma tahan...vampiiriks."
Sa tunned kuidas Jacob pigistab su kätt tugevamini ja sa näed et Edward vaatab ikka veel kaugusesse ja siis ta paneb auto käima ...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 20 Apr - 15:11

ma ei rääkinud veel midagi.vaatasin ainult väljas olevasse pimedusse ja seedisin mõtteid.keegi teeks mulle nende seast viga.miks?selle üle ma üldse ei imesta et etu tahab vampiiriks saada .see on tal nagu kogu aeg olnud kinnisidee.ma tunnen,et mu käsi suht hakkab tulitama ja see haare,millega jacob käest kinni hoidis oli juba natuke liiga tugev.ettekäändeks,et teda mitte solvata,teesklesin aevastust.nii saingi ma oma käe lahti.toetasin oma seljaseljatoe vastu ja tundsin,et laud muutuvad kohe liiga raskeks juba.silmanurgast vahepeal jälgisin jacobit,kes jälgis mind.ja kui ta sai aru,et mina jälgin teda,et tema jälgib mind,pööras ta pilgu enda küljel olevast aknast välja.
ma üritasin pidada vastu ni kaua,kuniks jõuan kohale sinna...jah ,sinna kus ma pean jälle öösel magama,ja kardetavasti teen uuesti oma amrgi jube täis.see ajas mulle külmajudinad üle selja.jube mõeldagi!puiklemisest unega ei olnud kasu."vastik kuri unemati!"pomisesin omaette.ja nii vajusid mu silmalaud kinni ja ma kuulsin mõnda aega auto ühtlast surinat,kuid siis juba oli kõik tühjus ja ma magasin...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 20 Apr - 15:22

Sa ärkasid.Kõikjal oli valge.Sa vaatasid ,kas ei ole mitte ühtegi värvilist tükisest valguses.Sa vaatad ,kuhugile.Su silm puhkab selle valguse peal mis sind ümbritseb.Siis ,tõused sa istuma.Esimene asi ,mida sa näed on Jacob.Jacob naeratab sulle ,nagu ta naeratas ennem,kui te suudlesite.Sa tunned kuidas su suule tõuseb naeratus.Siis sa märkad midagi su ümber.Sa näed ,et Jacobi taga on mets.Seal on pime ja külm tuul tuleb sealt ,mis sasib su juukseid.Sa saad aru ,et selles metsas on midagi paha.Sa tunned kuidas Jacob võtab sult käest.Sa hakkad tõusma ,aga siis juba Jacob võtab su sülle .Sa oled samas pahane,kuna ega sa enam kolme aastane ole ,et peaks niiviisi kandma .Aga sa ei kurda selleüle ,et sul on hea olla.Sa vaatad Jacobile otsa ,kes vaatab keskitunult ettepoole ja ta kulmud on kortsus.Sind ajab ta ilme naerma.Siis sa kuuled ,et keegi kilkab.Sa vaatad alla ,seal jooksevad kaks väikest last ,mõlemad poisid.Sa vaatad ,et nad näevad nii tuttavad välja ja siis sa küsid Jacobilt:"Kes need poisid on?" Siis Jacob vaatab sinu poole ja ta on jäänud seisma ja naeratades ütleb:"Kullake,need on meie pojad."
Siis sa ärkad ... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 20 Apr - 15:29

...ärgates ma võpatasin.sellega ma vist äratasin jacobi üles.ma tegelikult ennem ei taibanudki ,et ma tema ka seal oleks olnud.vaatasin ainult enda kõrval olevat elektronkella,mis näitas 3 öösel.ma kuulsin siis enda kõrval häält mis küsis:"kas ma äratasin su üles?"
oli natuke harjumatu vaadata,et ma magasin temaga ühes voodis.ah,sellepärast mul siis oligi,nii kohutavalt palav olla.
"ega MINA hoopis SIND üles äratanud?"
"oh,ei,ma peangi juba üles tõusma..."ta hääles oli kerge nördimus.
"mis?sa tõused mingi kell 3 öösel?"
"ei,minu kord on vahti pidama minema.sa tead ju küll."
"ahjaa".ütlesin ma natuke kurvalt.
"kas ma kaasa ei võiks tulla?"
"ma ei tea eriti.samile see eriti ei meeldiks.jää parem nüüd magama"ja ta sättis mulle teki uuesti peale."hommikul,kui sa ärkad,olen ma juba tagasi..."
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 20 Apr - 15:52

Sa vaibusid unne.Järgmine kord kui sa avasid silmad siis kell näitas pool kolme .
Sa tõused kähku istukile .Sa ehmatad kui sa näed Jacobi asemel mind. Ma naeratan sulle ja küsin :"Noh unimüts ,magasid ennast välja?"
Sa sasid enda juukseid ja üritad hoida silmi lahti ja vaatad ümberringi.Jacobit ei ole kuskil.
"Hmm ,kus Jacob on?" küsid sa pooluimaselt.
"Jake on köögis,teeb sulle hommikusööki.Armas või mis?" vastan ma naeratades.
"Hmm."vastad sa ainult ,näos naeratus.Siis sa paned midagi tähele.
Sa hõõrud korraks silmi ja küsid:"Kas mulle tundub?Või on sinus midagi teistsugust?"
Sa näed kuidas mu naeratus vajub ja siis vastan:"Vaevalt."
Su pilt hakkab selginema:"Ehei ,miks sa nii pidulikult oled riides?"
Ma silman korraks ennast .Mul on must ,põlvedeni kleit ja kontskingad jalas.
"Ah ,seda sa mõtlesid?" ja viipan kergelt käega üle mu kleidi .
"Me lähme Edwardiga teatrisse.Ma mõtlesin ,et ma käin siit läbi ja küsiksin mis sul plaanis on täna ,aga ma vaatan ,et sa veel ei tea."
Sulle hakkab tulema kohvilõhna ninna."Hmm."vastad sa uniselt ja ronid voodist välja... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 20 Apr - 16:09

"mmm,kohvi.just seda ma vajan."
"olgu,ma hakkan siis minema.tsau"vastad sa
"ma unisena kallistan sind kergelt hüvastijätuks:"tsau.olgu teil siis tore."
"loodetavasti sul ka,"ütlesid sa väga tähendusrikkalt.
"oh,loodan..."
sa lahkusid toast ja ma vahtisin lihtaslt aknast välja.olin veel üpris unine ja sel ajal kui ma aknast välja vahtisin,nägin ma isegi unenägusid.tõesti,nagu mulle tundus,magasin ma siiski istukil.:"vau milline saavutus,"mõtlesin omaette.
nägin und,kuidas ma olen õues,jalutan aasal.järsku äratab mind mõtetest kerge rappumine.
"hei.ärkad ehk üles ka,"nägin enda ees uduselt naeratavat nägu.
"oh!jah ,ma olen juba ärkvel"vastasin unise näoga.
ma ei tea kuidas,aga järsku olin ma hommikusöögi laua ääres.
ka billy oli seal.
"tere!"vastasin ma juba reipamalt.
"tere jah.sina oledki siis see salapärane tüdruk keda ma veel näinud pole!"ning ta naeratas mulle kergelt.naeratasin vastu.
"sa oled ta pea täitsa segamini ajanud.ta tegi lausa hommikusöögi."
naeratasin jacobi poole ja ütlesin:"aitähh!"
kohvilõhnast hakaksin juba üles ärkama.tundsin kuidas elu minusse voolas.mul hakkas isegi vaikuses natuke igav ning üsisin:"mida me siis täna teeme?forksi olen ma juba näinud..."
"kas ehk täna siis näitan la pushi?"
"mnjaaa..."venitasin pikalt."aga äkki hoopis...ma olen kuulnud et siin tegeletakse sellise põneva asjaga,nagu kaljult vette hüppamine!"ning vaatsin talle entusiastlikult otsa.
billy köhatas ning jacob jäi mind väga imelikult vaatama...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 20 Apr - 16:23

"Ega ometi Etu sulle sellest ei rääkinud?"küsis Jacob natuke muiates .
"Tema rääkis mulle jah.Mis siis ?" küsid sa reipamalt,nüüd kui kohvi kofeiin on sulle mõjuma hakanud.
Billy köhatab uuesti.Jacob seepeale vaatab Billyt ja küsib talt sarkasmiliselt :"Kas sul on köha?" ja siis vaatab ta sinupoole ja pilgutab silma.Ta on ikka uskumatult armas.
Jacob jätkab:"Einoh ,ma arvansin jah ,et kui ta sulle sellest mainiks ,sa tahaksid kohe hüppama minna.Aga ma ei saa sind täna lubada sinna hüppama."
"Miks siis?" küsid sa nördinult.
Jacob naeratab sulle ja haarab võileiva :"Kui sa juba kohvi sisse suhkru asemel soola ka hakkad panema."
Sa vaatad et oled tõesti soolatopsi haaranud ja kähku paned selle kõrvale ja hõõrud nüüd käsi ,mis on kergelt higised.
"Mis me siis teeme?" küsid sa.
Billy taipab midagi ja hakkab suu täis rääkima:"Täna tuleb telekast mäng,tahate minna vaatama?"
"Ei isa," vastab Jacob ruttu seepeale "ma ei usu eriti et ta tahab Charlie juurde minna."
"Kelle juurde?" küsid sa jahmunult ja su käest kukub võileib taldrikule...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 20 Apr - 17:02

"ta mu hea semu,"vastab billy,kellele jäi minu reaktsioon arusaamatuks.
"ma ei tea,muidugi oleneb,mis mängu te vaatate?"küsisin natuke huvitatult.
"ameerika jalgpalli.uus hooaeg algab täna.ei saa esimängu vahele jätta."vastas ta mulle väga meelitatud häälel,ehk talle meedlis,et mind võib see huvitada.
"amm,"vastasin pettunult.ja siis haarasin uuesti oma võileiva,lootuses seda mitte enam kaotada,sest mul oli ikka veel kõht kohutavalt tühi.
"aga mis siis täna teha?"küsisin kärsitult,sest igavlemine ei olnud minu mood.
"seda me veel vaatame.mul on ehk isegi paar ideed..."vastas ta ,natuke võõral häälel.
siis billy hakkas lapsevanemat mängima:"kas sul ka hobisid on?"
"on küll."vastasin,natuke ootamatusest tabatuna.
"ja kas sa ka ütleks mis need on?"mulle hakkas tunduma nagu oleksin ma jälle samamooodi ülestunnistus pingis nagu eilegi kui cullenid,põhiliselt etu mind pihitles.
"no...ma mängin juba kolm aastat korvpalli,mängin kitarri,jalgpalli,kergejõustikuga tegelen,laulan,ja käin ralliklubi,kus põhiliselt parandan autosid..."
hetkeks vaatasid nad mõlemad mulle shokeeritud nägudega otsa.lõpuks billy naeratas ja vastas:"see on ju väga tore!vähemalt ei ole sa selline kes suitsetab ja joob...eks?"
"ma ei joo ,ega suitseta"tegelikult ma natuke valetasin...
"jake kah remondib pidevalt oma autot ja mingeid motikaid.kui teil midagi paremat teha pole,siis ehk...aitate üksteist garaazis?"
"mnjah,paps,kaalume seda varianti."
lõpuks sai hommikusöök söödud...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 20 Apr - 17:23

Siis Billy teatas et ta läheb Charlie juurde .Jake hakkas juba küsima aga Billy jõudis ette :"Charlie tuleb mulle ise järgi ,sa ei pea seekord viima." ütlesta naeratades .
Jacob seepeale naeratas ja kukkus sinu kõrvale diivanipeale istuma.
"Ja ärge diivanit ära lõhkuge." ütles Billy salakavalalt naerdes.Sa nägid et Jacob natuke punastas ja sa tundsid ka ,kuidas su põsed hakkasid õhetama.
Jacob paneb käe ümber sinu ja tõmbab natuke lähedamale:"Kas sa tõesti ei taha randa jalutama minna?"
Sa vastad seepeale ,et sul pole rannas kõndimise tuju .Kuigi tahaksid niiväga sealt kaljult hüpata.
Jacob vastab seepeale:"Mitte täna,sobib?" Ja teeb musi su põsele.
"Oh olgu." vastad sa kergelt naeratades.
Välisuks läheb lahti.Billy hüüab teile :"Olge siis korralikult." Ja asub ratastooliga välisukse poole.Sa aimad et see on Charlie ,aga sa ei näe teda.Just ennem kui uks sulgeb sa kuuled kuidas Charlie küsib:"Kas Jacobil on sõber külas?" ja Billy vastab rõõmsalt:"Jah ,tüdruksõb..."
"Nonii."ütleb Jacob ühtäkki. "Millega me nüüd tegeleme ?" Ja keerab ennast su poole,nägu ainult paarikümne sentimeetri kaugusel.Sa tunned ta sooja hinge.Sa hakkad juba vastama kuid telefon heliseb.
Jacob läheb sellele vastama ,tirides sind endaga kaasa...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 20 Apr - 17:35

see oli etu,kes kontrollis,et kas kõik on ikka hästi ja et ega me igavuse käes kannata.ma ei saanud õieti üldse aru,miks ta pidi kogu aeg nii jubedalt pärima,et mis toimub.kas on tõesti midagi kahtlast lahti?
kui jake kõne lõpetas vastasin ma talle:"tegelikult me isegi võiksime rannale minna.parem kui lihtsalt toas konutada.või ehk sul on isegi parem idee?"ta jäi hetkeks mõtlema.ka mina jöin mõttesse,sellega ,mis billy oli charliele öelnud,t kui too küsis kas jacobil on sõber külas ja billly...ja billy ütles et ta tüdruksõber.kas tõesti on asi siis juba nii kaugel?alles paar päeva tagasi nägime üksteist esimest korda ja nüüd siis enda teadmata olime juba paar.seda ehk saaks küsida,aga mitte praegu.mulle tuli veel üks asi meelde.mu ema!ta on kindlasti teisel pool maakera ja kohutavalt tige.ma ei imestaks kui ta mulle järgi saaks tulla.seda ta ei kiidaks heaks,et mina olen siin...ja siis veel et...jah,ei tahtnud seda edasi mõelda tegelikult.mu ema ei kiitnud ühtegi suhet heaks,eriti kindlasti mitte nüüd.ma ei tea mida kõike ta ka ei arva,mida ma siin teen.
"kui just sadama ei hakka.."vastas ootamatult jake"siis me saame küll minna ."
"kuhu?"küsisin.
"metsa."ja ta naeratas ...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 20 Apr - 17:46

(muuseas ,ma mõtlesin et see oleksin mina,see helistaja,väga täppi läks) Very Happy

Sa naeratasid tagasi.Jacobi naeratusele ei või vastu panna .
"Okei,siis on asi otsustatud." ütles Jacob ja tirib sind endaga esikusse kaasa.
"Oota,me lähme siis metsa?"küsid sa üle.
Jacob keerab end sinupoole ,samal ajal hoiab ta teist kätt sinu jope küljes ,mis on nagis."Sulle ikka sobib ,et me lähme metsa.Ma oskan metsas küll.."
"Jah." Vastad sa ruttu ja võtad oma jope ta käest ja tänad teda musiga.
Siis ta võtab su näo oma kätevahele ja ei lase su pead sentimeetritki eemale.Siis ta hakkab sind suudlema.Sul kukub jope maha ja su käsi läheb ta seljale.Siis ta hakkab naerma ja küsib:"Lähme siis?"
Sa ohkad ja vastad jaatavalt...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 20 Apr - 17:52

natuke olin veel haaratud sellest suudlusest,ning haarasin kähku oma jope põrandalt.ta tiris mu endaga õue kaasa.ust ta lukku ei pannud.
"kas sa ust lukku ei panegi?"
"kas sa oled mingi ohutusehull?"
"küsimusele ei vastata küsimusega"vastasin naerdes.
"ei,me ei ela ju siin suurlinnas,kus keegi tuleks kõike röövima."
"aa."ohasin natuke kergendatult.
"ja mida me seal metsas teeme,kui küsida tohib?"
"pärast räägin."muigas ta.
istusime autosse,ning hakkasime sõitma.ma seekord ei pannud turvavööde asja tähele.tegelikult eile oli see olnud lihtsalt pettemanööver,et edward liiga varakult ei saaks mu mõtteid teada.
"kas sa turvavööd peale ei panegi?"küsis ta kavalalt naerdes.
"kas sinust on nüüd ka mingi ohutusehull saanud?"
"kas sa ei mäleta,et küsimusele ei vastata küsimusega?"
ja nii me mõlemad naersime...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 20 Apr - 18:04

(aww)
Te sõidate natukest aega ja siis sa näed ,et tuttav auto kimas mööda .
Sa küsid:"Kas see auto,mis just mööda läks oli Edwardi volvo?"
Jacob noogutab sellele kergelt ja küsib:"Küll lõppes täna päris vara see teater või mis? Neil sinna oli ka päris pikk matk ,tund aega aga Edwardi kiirusega pool tundi...Ja kell on alles pool kuus.
Ta vaatab sulle otsa ,näost jahmunult.Ja sa küsid automaatselt:
"Mis viga?"
"Midagi on nüüd väga pahasti korrast ära .Ma tunnen seda." ...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Esm 20 Apr - 18:13

ma mõtlen natuke omaette ja küsin siis:"kas see on ehk seotud nede alice nägemustega,millest nad mulle ei taha rääkida?"
"väga võimalik..."
"ja äkki on see seotud sellega,et kui etu helistas ja küsis,et kas kõik on korras..."
"ka võib olla."nõustus ta taaskord minuga tuimalt.
"kas sa tead sellest midagi,mida mina ei tea?"
järgnes vaid vaikus ja ma vaatasin talle küsivalt otsa.seekord ta tagasi ei vaadanud minu poole.ta hoidis silmi tugevalt teel,et mitte mulle otsa vaadata.
"tead siis?"küsisin uuesti.
"ma ei ole kindel..."pomises ta, ning vaats siis lõpuks mulle otsa.tal oli surutud naeratus näol.
"ehk sa lihtsalt oled pessimistlik.kõik on kindlasti korras."ütles ta et ma ei muretseks.
"näha küll ei ole..."pomisesin,kuid ta kuulis seda.
"äkki me läheksime siiski cullenite poole vaatama,milles asi on?"küsisin uuesti,sest uudishimu lihtsalt piinas mind.
"ma võin su sinna viia aga mina sisse ei tule."vastas ta nördinult.
"ära ole kurb.pärast saame ikka metsa minna.see on ju asi,mis puudutab ka mu sõpra."lohutasin teda.
"kah mul sõber!"
"mida?!kas sul on tema vastu midagi.kui poleks teda,poleks mu tutvunudki...!"
"tema vastu pole mul midagi,aga et ta selle kaaniga suhtleb..."
siis jäime vait,kuniks jõudsime cullenite maja juurde.
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Esm 20 Apr - 18:28

Maja esine tundub süngem kui eile.
Jacob hoiab oma pilgu ikka veel enda ette .Sind hakkab juba see häirima aga sa ei pane eriti tähele ,kuna su mõtlemist vaevab liiga palju küsimusi.Sa näed ,et Edwardi auto on rutuga parkitud maja ette.Järelikult on nad siin.
Jacob pöörab pilgu sinu poole kui te olete seisma jäänud ja ütleb:"Ole ettevaatlik ,ma ootan niikaua siin ,kui sa sisse saad."
"Okei." ütled sa samal ajal kui hingad välja .Annad talle kiiresti musi põse peale ja sa näed ,et tal meel läks natuke paremaks.Ja sinu meel läks ka samas.
Astud autost välja ja kõnnid kindlate sammudega maja poole.
Kui sa juba uksetaga oled ,vajutad uksekella.Sa ootad ,aga mitte keegi ei tule avama.Vajutad veel ühe korra.Ikka püsib uks suletuna. Kähku jooksed sa Jacobi juurde ,vahepeal vaatad üle õla maja poole .
"Mulle ei avata ust." ütled sa nördinult ja hämmeldunud ja lisad :"Ometi keegi peab olema kodus ,kui auto on ees."
Jacob noogutab vaikselt pead ja ütleb:"Midagi on lahti.Tule peale."
Ja siis sa ronid tagasi autosse... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 6, lehekülgi kokku 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

Tagasi üles

- Similar topics