Videviku Foorum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Logi sisse

Unustasin parooli

Juhtkonna teated
20.03.2013 - Ilusat kevadet kõigile!
Latest topics
» mis raamatut ...
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:49

» Film/sari mida vaatasid viimati?
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:48

» Sõnakett - Eesti keeles

» Sõnakett - Inglise keeles

» Kaebustest.
by Halvorsen Kolm 30 Apr - 11:25

» Müüa kõik 4 videviku saaga raamatut+režissööri märkmik
by Twiligd Laup 1 Veeb - 18:19

» Parima selgitamine
by Alice21 Teis 5 Nov - 18:56

» Laul vs. laul
by bella19 Püh 29 Sept - 11:57

» Uus foorum - Eurovisiooni foorum
by Hennu2 Teis 3 Sept - 20:54

Top posting users this week
No user

Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 5 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 5 Külalist

Puudub

[ View the whole list ]

Rekordarv külastajaid(386) oli siin foorumil Reede 25 Okt - 6:54

Mida sa teeksid kui...

3 posters

Lehekülg 5, lehekülgi kokku 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Go down

Mida sa teeksid kui... - Page 5 Empty Re: Mida sa teeksid kui...

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 11:03

ma suht nagu punastan selle piinliku hetke pärast.mul on nii imelik tunne,et kas tõesti on veel ime et ma oma ebaõnnestumistega elus olen?alles kohtusin inimestega ja juba teen endal margi täis.

jacob ütleb:vabandust selle intsidendi pärast...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Postituste arv : 8525
Vanus : 114

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 11:06

Me Edwardiga oleme ,et pole mdagi viga ,igasuguseid asju juhtub .*wink,wink* Very Happy

Siis ma küsin :"Kas lähme Forksi ka avastama?" Siis keegi helistab sulle.Aga number on võõras...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Postituste arv : 21152
Vanus : 31

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 11:09

ma võtan vastu.see on mu ema.ma olin talle unustanud öelda,et ma olen mõnda aega...eemal.ta kisendas telefonis,oli täiesti tige.ja siis ta küsis,kus ma olen."emm,ma olen ameerikas,forksis..."
"mida??????,kuidas sa sinna said?millega sa tegelenud oled?oled sa peast põrunud?"

nutuste silmadega vaatasin ma maha ja teie vaatasite mind imelikult...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 11:13

Siis ma paluksin telefoni enda kätte .

Sa üllatuksid ja siis annaksid mu kätte .Siis ,sa näed et ma annan telefoni Edwardi kätte kes hakkab rääkima meemagusa häälega:"Vabandage ,aga me oleme ... sõbrad ja ... ei ole kaua eemal ,aiult nädal aega ja me hoolitseme ta eest .Siis Edward paneb telefoni kinni ,naeratab ja annab sulle lausudes:"Kõik on korras ,su ema on nüüd maha rahunenud." ...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 11:14

"ma tõesti loodan seda,aga kui ma koju lähen,lööb ta mu ausõna maha..."

jacob vaatab süüdlasliku näoga aknast mõtlikult välja...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 14:31

Hmm ,Edward siis kamandab kõik välja ,muidu me ei jõuagi kuhugile .

Me oleme juba Forksis olnud kolm tundi ,ja terve Forksi ümbruse ära näinud .Sa istud Jacobiga Edwardi volvo tagapingil .Ja alati kui sinu ja Jacobi pilgud kohtuvad ,keerate pead näost punasena ära .Edward teab ,mis tagapingil toimub ja muigab vahetpidamata .Siis me jõuame Cullenite maja ette... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 16:25

jacob natuke kõhkleb sinna sisse tulekust.võtan ennast lõpuks kokku,või noh,vähemalt üritan mitte punastada talle otsa vaadates:"kas on mingi probleem,et sa sisse ei saa tulla?"

edward sosistab sulle kõrva:"lõpuks üks neist räägib teisega.edusammud..."ning muigab siis.sina naeratad talle vastu...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 16:46

HAHAH Very Happy

Jacob keerab pilgu Cullenite maja poolt sinule ja sa näed ,et tal on raske olla punastumata aga samas ütleb vihaselt :"Ma pole eriti teretulnud sinna vereimejate majja."
Edward hakkab urisema nii ,nagu sa ei ole enne kuulnud .Ma rahustan kähku Edwardi maha .Siis me kõik kolm vaatame sinu poole ,kuidas sa regeerisid sellele...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 16:49

näete,et ma ei ole oma ilmet muutnud,ning vaatan ainiti jacobi poole:"aga miks siis edward su siia tõi kui sa teretulnud pole?järelikult oled kui sa juba siin led."ja pilgutan talle kergelt silma.

juba tunnen et ma hakkan ära harjuma ja ei punastagi enam,nüüd on mul vaid häbelik naeratus,mis on ka omamoodi ingellik(ohmisjutt Very Happy )
sa vaatad küsivalt edwardile otsa...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 17:01

Ja Edward kergitab õlgu ,suu naeratuses .
Siis ma küsin Edwardi käest :"Kes kodus on?"
Siis Edward vastab pool mõtetes :"Alice,Esme....ja Emmett.Carlisle on tööl,Rosalie ja Jasper on jahil."
Siis ma pööran ennast Jacobi poole ,kes istub mu taga :"Tuled onju ?"
Jacob vaatab aknast välja ,siis vaatab sinu poole ja siis vaatab minu poole:"No kui siia sai sõidetud ,siis olgu."
Edward on juba autost välja roninud ja teeb mulle ukse lahti .Sa teed ukse lahti ,hüppad välja ,ja Jacob tuleb su järgi .Siis me neljakesi kõnnime maja poole... Smile
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 17:05

...astume majja.esme on väga külalislahke,isegi jacobi peale ei krimpsuta nägu.alice teeb upsaka näo ja krimpsutas nina,nagu oleks toas kohutav hais.emmett irvitas edwardi peale:noh,kelel sa siis seekord söögiks tõid?
siis silmab emmett mind,nähes ,et ma ei teinud ühtki hirmu näitavat näoilmet.siis ta vastab kergelt solvunult:"olgu,mul on kehv huumorimeel...ära muretse,me ei söö sind ära."ma vastasin talle naeratusega,sets ei suutnud midagi tarka vastata.siisedward teeb ettepaneku meid enda perele tutvustada...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 17:16

Edward:"Nii ,Jacobit te teate...*väike paus* Etut te loomulikult teate kuna ta elab siin...
Sul läheb silmad hämmastusest suureks.Emmett küsib võidutundeliselt:"Haha ,kas nad ei ole veel sulle rääkinud?"
Edward vaatab üks hetk vihaselt Emmettile otsa ja siis tutvustab sind .
Esme tuleb sind kallistama ja räägib ,et nii kena et sa tulid ,et neil ei ole ammu külalisi käinud.Alice otsustab sulle näidata maja hooneid ja siis sina ja Jacob lähete tal järgi kui ta treppidest ülesse tantsib...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 17:22

ma ütlen alicele:"sinu tantsiklev kõnnak ajab ka mulle tantsimise tuju.kas ma võin...?kui see ebaviisakas ole?"ning naeratasin talle magusalt.
"muidugi,"ütles ta imestades."kas sa ikak tead kes me oleme,et vampiirid..?
"jah tean küll."
"sinu selline rahulikkus on...ebanormaalne,nagu oleks see sulle igapäevane asi."
"võib ka nii öelda..."
"sa tahtsid ju tantsikleda treppidest üles!"
ma hetkeks kohmetusin ning hakkasi alice moodi ,isegi sama graatsiliselt treppidest üles tantsima,vahepeal ümisemas ühte ilusat laulu.jacob sammus rahulikult järgi ja naertas täissuuruses naeru.
ja nii me siis üles tantsisimegi,kui ringkäik sai läbi ,kiitis alice teistele all minu suurepärast tantsimist ja julgust...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 17:31

Emmett istub köögis tooli peal ja vaatab natuke hämmaldunud sind ja Alice .
Esme praeb midagi panni peal ja mina lõikkan juurvilju ja Edward on nõjatunud vastu seina ja sosistab midagi mu kõrva.Emmett pööritab selleüle silmi ja mina itsitan.Jacob ei tea mida teha ja vehib kätega edasi tagasi,paneb tasku ja võtab taskust välja .Sa näed et tal on väga ebamugav.Alice võtab sinu ja Jacobi käest kinni ,mis üllatab sind .Ta tirib teid kergelt oma jääkülma käega sohva juurde .Te istute ja siis Alice hakkab sinu käest küsima sinukohta asju .Emmett tuleb ka lähedamale...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 17:39

ma olen natuke rabatud sellest,et alice oleks nagu mind viinud ülekuulamisele.

siis sina ka tuled meie juurde kuulama.ja põhiliseks küsitlejaks mutud sina...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 17:47

Edward on mu taga ja hoiab kätt mu õla peal ja ta naeratab sulle sellise kavala näoga kui ma küsin igasuguseid asju .

Siis ühtäkki Jacob hakkab nii naerma et kõik hakkavad naerma,va mina.
Siis ma vaatan täitsa hämmeldunud Edwardile otsa ja küsin hääletult:"Mis ma nüüd ütlesin?" Siis Edward istub mu kõrvale ja teeb musi mu laubale .
Siis Esme hüüab köögist et söök on valmis...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 17:50

...ma hakkan vaikselt sinu järel köögi poole sammuma,jacob minu järel,ja siis teeb ta ootamatu liigutuse:võtab kergelt mu käest kinni.mul tekib selline tunne,et ma kukun vist pikali.õnneks suudan ennast kokku võtta,ainult vaatan talle kavala näoga otsa,libistades oma pilku meie kätele.jõuame kööki laua taha...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 17:59

Ennem kui me laua äärde jõuame ,Edward ,kes hoiab mu ümbert kinni sosisab mulle midagi kõrva .Ma vaatan taha teie poole ja pilgutan teile silma Very Happy
Siis kui me laua taga oleme tunned nii head toidu lõhna ,et sul hakkab veel suurem nälg.Seal oleks kõike head...
Sina ja Jacob istute kõrvuti ,ikka hoides käsi laua all koos (aawww)
Ja Edward istub minu kõrvale aga mitte laua äärde .
Siis...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 18:01

siis ma kõhklen,et lasen jacobi käest lahti või mitte.siiski ta vis sai aru,et ma tahaks asuda sööma ja lasi ise lahti...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 18:10

rohkem teksti tüdruk ! Ma kirjutan siin pikad romaanid maha ,sa kirjutad kaks rida Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 18:17

..me kõhklesime natuke,et kas asuda sööma või mitte.siiski kuna sina hakkasid sööma,järgisin mina eeskuju.vaikselt nokitsedes näksisin ma sööki.peale esimese ampsu allaneelamist ei suutnud ma lihtsalt ennast tagasi hoida ja lihtsalt pidin esmele seda ütlema:"nii suurepärane toit!ma pole vist kunagi nii head sööki saanud!"
emmett naeris selle peale ja naeru järgi ma ka arvasningi,et ta hakkab seda kommenteerima,kartsin halvimat,aga see polnudki nii hull,ta ütles ainult:"eks vist sellepärats sa nii kondine oledki,et sa ei saa vist üldse süüa."ja sellele järgnes naerupahvak.nagu mu loomuses on,hakaksin kohe vastu vaidlema,mis teda natuke üllatas.ta vist ootas pigem et ma vaikselt naeratan.:
"vale puha!mma teen 7 päeva nädalas trenni! kas siis mu lihased ei paistagi välja?"
"hahahahaa.nägin küll.sa eputad oma musklitega nagu mees!"
kõik naersid täiest kõrist,ka mina.lõpuks sai ka jacob häbelikkusest lahti ja muutus julgemaks.mulle tuli hommik meelde...kas ta on häbelik sellepärast,et midgi siiski juhtus?ma ei saanud midagi aru.see küsimus kummitas mind kogu õhtusöögi aja.lõpuks kui söömine läbi sai,ma vabndasin ja soovisin sinuga rääkida.me läksime kõrval olevasse elutuppa.
"kuule,ma ei ole ikka veel teada saanud,mis asi siis õieti hommikul oli?kas sa selgitaksid mulle?äkki ma ei ole veel täielikult midagi aru sanud?"...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 18:27

Ma vaataksin sulle suurte silmadega otsa ja siis sa näed kas ma kõhklen vöi mitte midagi sulle rääkida kuid mu suule kergineb naeratus:"No ,okei.Jacob ei tahnud et ma räägiksin sulle .Hmm ,sa meeldib Jake'le,väga .Nagu sa vist ise juba aimad.Ja ta on natuke häbi sellepärast et sa nägid teda kohe teisel päeva poolalasti ja .." Mu jutt katkneks kui Edward tuleks suurde tuppa .
Ta vaatab meid ja küsib poolnaerdes:"Kas te räägite nüüd kellegist taga?" Ja liigub meie poole.Sa vaatad kuidas ta võtab mu ümbert kinni ja sind vaevab mingi tunne.Ma seletan Edwardile:"E,noh .Ma seletan siin üht asja niiet kas sa võiksid olla nii kena ja hoida oma ilus suu kinni?Aitäh." Ja siis teeksin musi ta suu peale.Ja siis asun seletama:"No ,Jake rääkis mulle et ta jälgis öösel ,kuidas sa magasid ..Siis kiirustades lõppu lisan:"Koos riietega olid siis .Aga sa olevat unes rääkinud..." Oleksin natuke vait.Ja jätkan :"No ,sa hakkasid ühtäkki Jacobi nime korrutama ja hakkasid ennast lahti riisuma.Ta juba arvas et sa oled ülesse ärganud ja...ta..oleks sind hakanud suudlema aga siis sai aru ,et sa magad.Siis ta läks tasakesi toast välja." Siis Jacob tuleks teise tuppa ...
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 18:38

mu suu jäi lahti ja kogemata natuke liiga kiiresti karjatasin:"MIDA???palun viige mind KOHE hullumajja.ma olen tõsiselt hakanud mõistust kaotama.aga sellest ei tasu välja teha"närvitsedes hakkasin ma oma teadmisi ette laduma:"kui inimesed enamasti esmakordselt lennukiga reisivad nii pika maa maha nagu mina,siis on loogiline et une kõige sügavamas faasis inimesed oleksid uneskõndijad!see ongi vist see põhjus.ohhh!mul on nii häbi...oma inimmõistuse pärast..."
"rahune nüüd maha,"lausus edward sinu kõrval"pole sellest midagi.tal on lihtsalt natuke häbi,et äkki tema tegi midagi..."
"ohh!mul on nii häbi,et vajuksin maa alla kui saaksin!enam mina ei jää kunagi magama,kui ma lolliks lähen!"lubasin kangekaelselt,aga nagu needus oleks mul küljes,peale nende sõnade lausumist hakkasin tundma väsimust mis oli tekkinud esme suurepärasest toidust ja päeval lina peal käimisest.
edward vastas mu hüsteeritsemisele vahele kindlalt:"ta saab sellest juba üle.ehk ma peaksin tal soovitama sind öösel valvama,et sa enam lollusi öösiti ei teeks."ja ta naeratas kavalt ning sammus sinu juurest minema.
ma jäin kohkunult vaatama talle järgi...kas ta tõesti läheb talle midagi sellist ütlema?...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Miss Swan Püh 19 Apr - 19:02

Siis ma vaataksin ka talle järgi ja pomiseksin nii ,nagu ma oleks kuskil omas maailmas:"Ta teeb ainult nalja."
Sa oled ikka veel natuke paanikas ja sa arvad et äkki Edward võib tõesti talle nii öelda.Mina,kes olen omast maailmast tagasi tulnud hakkan sind rahustama:"Ei ,ta ei ütle niimoodi kui sina just ei taha." Nähes et sind see eriti ei rahusta hüüan Edwardit.
Edward on sekundi pärast meie juures .Sa näed et ta oli mures ,kuna ma olin kriiskanud nagu oleksin hädas.Nähes sind ta kutsub Jacobi ,kes oli juba ammu tagasi kööki sööma läinud.Jacob tuleb ja nähes sind kergelt paanikas... Very Happy
Miss Swan
Miss Swan
SuperAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by SikuftAlice Püh 19 Apr - 19:09

..läheb ta natuke närvi,sest kardab et mulle on midagi valesti öeldud.ma tulin sulle lähemale ja sa võtsid julgustuseks salaja mu käest kinni,et mind toetada.ma teadsin,et ükskõik kes on hetkel teises toas niikuiniist kuulevad mind oma terava kuulmisega.mul ei õnnestuks ühtegi sõna varjata.lõpuks sain ma ennast kokku võetud ja manasin enda näole rahuliku naeratuse.arvatavasti jacob nägi seda,sest ka tema muigas kergelt.ma ei teadnud midagi ,aga siis tuli idee.ma võtsin edwardiga ühendust:#sa võiks mind natuke aidata ,tead.ma pole sellistes asjades eriti osav,eriti veel libahuntidega keda ma eriti ei tunnegi ja kelle eees olen am oma margi täis teinud,"sosistasin ma talle mõttes.jah,sosistasin mõttes.olen ika väga loogiline ,mõtlesin omaette.edward naeratas selel peale...
SikuftAlice
SikuftAlice
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 5, lehekülgi kokku 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Tagasi üles

- Similar topics