Logi sisse
Juhtkonna teated
20.03.2013 - Ilusat kevadet kõigile!Similar topics
Latest topics
» mis raamatut ...by Alice21 Reede 15 Aug - 6:49
» Film/sari mida vaatasid viimati?
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:48
» Sõnakett - Eesti keeles
» Sõnakett - Inglise keeles
» Kaebustest.
by Halvorsen Kolm 30 Apr - 11:25
» Müüa kõik 4 videviku saaga raamatut+režissööri märkmik
by Twiligd Laup 1 Veeb - 18:19
» Parima selgitamine
by Alice21 Teis 5 Nov - 18:56
» Laul vs. laul
by bella19 Püh 29 Sept - 11:57
» Uus foorum - Eurovisiooni foorum
by Hennu2 Teis 3 Sept - 20:54
Top posting users this week
No user |
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 4 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 4 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(386) oli siin foorumil Reede 25 Okt - 6:54
Jacobi vihkamine.
+14
AliceTwilight
AndraOlen-
Selena-gomez
bella19
ellu120
Twiligd
FireFly
SikuftAlice
merkkka
Alice21
Twilight♥
-gerda-
Forever&Ever
meadow
18 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Jacobi vihkamine.
Mind tõesti VÄGA VÄGA huvitab see...
Miks nii paljud vihkavad Jacob Blacki? Ja ja miks päris paljud vihkavad Taylor Lautnerit? Palun vastake, sest ma pole kunagi sellest aru saanud.
Miks nii paljud vihkavad Jacob Blacki? Ja ja miks päris paljud vihkavad Taylor Lautnerit? Palun vastake, sest ma pole kunagi sellest aru saanud.
meadow- Videviku Uudistaja
- Postituste arv : 13
Re: Jacobi vihkamine.
Ma ei vihka Jakei, ta lihtsalt käib mulle närvidele, kuna arvab (minu arvates) et on maailma-naba. Lautnerit ma armastan!
Enamus, kes Jake' ei salli, ei salli kohe Taylorit ka, mis on üpris lapsik minuarvates. Inimene lihtsalt teeb oma tööd Ma ei saa aru, kuidas osad ei saa aru sellest. Ja ega Jacobil ka viga pole, lihtsalt teistsugune karakter.
meadow- Videviku Uudistaja
- Postituste arv : 13
Ma kah nagu ei vihka mulle lihtsalt ei meeldi tegelt see jacob seal raamatus ja filmis , sest ma arvan et Bella ja Edward peavad koos olema ja siis trügib tema sinna vahele , jah ma saan aru , et see ongi selline raamat jne aga ikka suht vihaseks ajaba . Ja mulle ainult ei meeldi Jacob , Taylor on normaalne . Lihtsalt arvan , et see peaks nii olema
-gerda-- Videviku Uudistaja
- Postituste arv : 9
Vanus : 28
See on jah natuke imelik, et kellele Jacob ei meeldi, et sellele ei meeldi ka Taylor. Endale meeldivad Cullenid rohkem, aga hundude vastu ka midagi pole
Twilight♥- Videviku Fänn
- Postituste arv : 555
Vanus : 27
jakei vastu pole mul mitte kui midagi.
ja see et ta bella ja edwardi vahele trugib, on loomulik... kõik armastuslood ei saa olla koguaeg suurepärased vms, pealegi ilma huntideta poleks ka raamatut.
ja see et ta bella ja edwardi vahele trugib, on loomulik... kõik armastuslood ei saa olla koguaeg suurepärased vms, pealegi ilma huntideta poleks ka raamatut.
Alice21- Moderaator
- Postituste arv : 11991
Jeap.
Igal pool on see asi, et Team edward ja team jacob. Aga kujutage ainult ette videviku saagat ilma edwardita või ilma jacobita ?
Mina olen Team Twilight
Igal pool on see asi, et Team edward ja team jacob. Aga kujutage ainult ette videviku saagat ilma edwardita või ilma jacobita ?
Mina olen Team Twilight
Twilight♥- Videviku Fänn
Twilight kirjutas:Jeap.
Mina olen Team Twilight
ega ei saagikujutada ette ilma edwardi või jacobita... nendeta poleks videvikku ollagi
Alice21- Moderaator
Täpselt Team Twilight
Twilight♥- Videviku Fänn
Ma tean üht inimest kellele meeldib hullult Taylor ning seetõtttu arvab , et on ka videviku fänn kuigi käib kinos vaatamas ainult Taylorit .
Olen nõus Twilight♥ !! TEAM TWILIGHT !!!
Olen nõus Twilight♥ !! TEAM TWILIGHT !!!
merkkka- Algaja Videviku Fänn
- Postituste arv : 498
To Merka: Taylor on ju Videvikuga seotud? Ja ma lähen ka just kinno seda filmi vaatama,et näha sixpacki surpersuursize'is Muidu ma kinos ehk niivä
ga neid filme ei vaataks,sest raamatutest saab üsna hea kujutuse.
Mul oli üks väga pikk põhjendus,miks on selline asi nõme.Aga siis see post eiläinud läbi.Üritan nüüd uuesti kirjutada...Poole lühemalt.
Ja enne märgin ära´selle,et ma ei ole ei team edward,ei team jacob ega ka mitte team bella.Mina olen Team I.D.G.A.D.A.T.H.G.T.A.C.A.I.L.T.A.
ehk . I Dont Give A Damn About Those Hot Guys-They're All Cool And I Like Them All.
Miks ei meeldi teile keegi selline,kes on soe ja armas,ning tõesti hoolib kellegi käekäigust? RAamatus oli ta tõsiselt mures Bella pärast.No milline normaalne inimene tegelikkuses ikka usaldaks vampiire?(Peale videviku ilmumist on see perspektiiv muutunud) JA millised te ise raskelt ning sügavalt armununa oleksite? MA arvan,et nii lihtsalt te oma armastatut kellegile teisele ei loovutaks! IGaüks tahab võidelda selle eest,mis oma on.Eriti,kui see on tükike su südamest.JA mida te sellepärast halate,et JAke raamatus pidevalt vahele segas= Bella ja Edward jäid kokku ja kõik,seda oli alguses juba arvata-End of Story.
Ja päriselus-kumma te valiksite-külma,kalgi,overprotecting(kuidas see sõna eestikeeles on?) ,lausa kiivalt kaitsva vanamehe või sooja,südamliku,sõbraliku ja vabameelse noorsandi? Ja vastates ei arvesta ei ilu,eiseda kummaga Bella paremini läbi sai jne. Lihtsalt võtke objektiivselt.
Ning arvata on,et JAkei moto oli-Armastuses ja sõjas on kõik lubatud.(Juhul kui keegiütleb,et ta ei oleks tohtinud Bellat vägisi suudelda.,)
ga neid filme ei vaataks,sest raamatutest saab üsna hea kujutuse.
Mul oli üks väga pikk põhjendus,miks on selline asi nõme.Aga siis see post eiläinud läbi.Üritan nüüd uuesti kirjutada...Poole lühemalt.
Ja enne märgin ära´selle,et ma ei ole ei team edward,ei team jacob ega ka mitte team bella.Mina olen Team I.D.G.A.D.A.T.H.G.T.A.C.A.I.L.T.A.
ehk . I Dont Give A Damn About Those Hot Guys-They're All Cool And I Like Them All.
Miks ei meeldi teile keegi selline,kes on soe ja armas,ning tõesti hoolib kellegi käekäigust? RAamatus oli ta tõsiselt mures Bella pärast.No milline normaalne inimene tegelikkuses ikka usaldaks vampiire?(Peale videviku ilmumist on see perspektiiv muutunud) JA millised te ise raskelt ning sügavalt armununa oleksite? MA arvan,et nii lihtsalt te oma armastatut kellegile teisele ei loovutaks! IGaüks tahab võidelda selle eest,mis oma on.Eriti,kui see on tükike su südamest.JA mida te sellepärast halate,et JAke raamatus pidevalt vahele segas= Bella ja Edward jäid kokku ja kõik,seda oli alguses juba arvata-End of Story.
Ja päriselus-kumma te valiksite-külma,kalgi,overprotecting(kuidas see sõna eestikeeles on?) ,lausa kiivalt kaitsva vanamehe või sooja,südamliku,sõbraliku ja vabameelse noorsandi? Ja vastates ei arvesta ei ilu,eiseda kummaga Bella paremini läbi sai jne. Lihtsalt võtke objektiivselt.
Ning arvata on,et JAkei moto oli-Armastuses ja sõjas on kõik lubatud.(Juhul kui keegiütleb,et ta ei oleks tohtinud Bellat vägisi suudelda.,)
SikuftAlice- Administraator
- Postituste arv : 8525
Vanus : 114
Ma ei vihka Jacobit ega Taylorit . Lihtsalt mulle meeldib Edward rohkem. Millegi pärast on Jacob lapsik ja üleolev filmis.
FireFly- Videviku Uudistaja
- Postituste arv : 3
Vanus : 32
FireFly kirjutas:Ma ei vihka Jacobit ega Taylorit . Lihtsalt mulle meeldib Edward rohkem. Millegi pärast on Jacob lapsik ja üleolev filmis.
Ma olen seda nn lapsikust varem kuskil kommenteerinud.
https://videvik.forum.co.ee/libahundid-f20/jacob-black-t46-75.htm#37695
Üritage aru saada-ta oli esimest korda armunud.TA ei teadnud veel armastuse eetikast tuhkagi.Isegi meie arvates armastuses kogenenud ei pruugi sellega toime tulla.See on midagi nii erilist,üle mõistuse,teises dimensioonis...
Kui kunagi vanemad olete,küll siis mõistate
SikuftAlice- Administraator
- Postituste arv : 8525
Vanus : 114
SikuftAlice kirjutas:FireFly kirjutas:Ma ei vihka Jacobit ega Taylorit . Lihtsalt mulle meeldib Edward rohkem. Millegi pärast on Jacob lapsik ja üleolev filmis.
Üritage aru saada-ta oli esimest korda armunud.TA ei teadnud veel armastuse eetikast tuhkagi.Isegi meie arvates armastuses kogenenud ei pruugi sellega toime tulla.See on midagi nii erilist,üle mõistuse,teises dimensioonis...
Täiega nõus.Ja pealegi Jacob on tore poiss samuti on Taylor.Ja ega kõik ei saa ju olla Cullenid.Peab teisi ka olema.Muidu oleks pealkiri Cullenid vms.Hundud on nii nummid seal ja teevad All ilma elu rohkem usutavamaks
Twiligd- Kohanev Videviku Fänn
- Postituste arv : 138
Twiligd kirjutas:SikuftAlice kirjutas:FireFly kirjutas:Ma ei vihka Jacobit ega Taylorit . Lihtsalt mulle meeldib Edward rohkem. Millegi pärast on Jacob lapsik ja üleolev filmis.
Täiega nõus.Ja pealegi Jacob on tore poiss samuti on Taylor.Ja ega kõik ei saa ju olla Cullenid.Peab teisi ka olema.Muidu oleks pealkiri Cullenid vms.Hundud on nii nummid seal ja teevad All ilma elu rohkem usutavamaks
Täpipealt õige... Pealegi kui poleks hunte, kes siis vampiiridele otsa peale teeksid, või siis Culleineid hädast välja aitaksid ??
Alice21- Moderaator
Minu meelest on üldse lapsik see kui keegi vihkab kedagi keda ta ei tunne
sest kui ta inimest ei tunne ei saa ta teda ka vihata vms : D
sest kui ta inimest ei tunne ei saa ta teda ka vihata vms : D
ellu120- Videviku Uudistaja
- Postituste arv : 4
Ega minagi ei vihka Jacobit ega Taylorit.Ning ma saan aru et Jacob murdus(no oli kurb ma ei osanud muud moodi seletada) kohe kui nägi Edwardit ja Bellat koos.
bella19- Tõeline Videviku Fänn
- Postituste arv : 3151
Vanus : 26
mulle meeldib jacob ja taylor
filmis meeldib ta rohkem nats kui edward(sorry kui kellelegi see ei meeldi, aga see on minu valik) ja see ei ole ju taylori süü kui ta peab sellises osas olema. Mulle meeldib jacob sellepärast, sest ta on hooliv ja ta tegelikult armastas bellat edasi pärast renesmee sündi, ainult renesmeele oli raske vastu panne, see oli hingeside millest ta rääkis päikesevarjutuses.
filmis meeldib ta rohkem nats kui edward(sorry kui kellelegi see ei meeldi, aga see on minu valik) ja see ei ole ju taylori süü kui ta peab sellises osas olema. Mulle meeldib jacob sellepärast, sest ta on hooliv ja ta tegelikult armastas bellat edasi pärast renesmee sündi, ainult renesmeele oli raske vastu panne, see oli hingeside millest ta rääkis päikesevarjutuses.
Selena-gomez- Videviku Fänn
- Postituste arv : 878
bella19- Tõeline Videviku Fänn
- Postituste arv : 3151
ma kavatsen kunagi läbi vaadata kõik filmid kus Taylor Lautner on mänginud ja temast on saanud minu lemmiknäitleja.
Kas keegi rates Taylor Lautnerist järjejuttu ei taha teha, oleks päris huvitav lugeda
Mul pole Jacobi vastu midagi. Ta ju armastab ka Bellat aga nii või naa võidab Bella südame ju Edward kas siis pole nii või mis .
AndraOlen-- Videviku Uudistaja
- Postituste arv : 18
Õige AndraOlen-
Selena-gomez kirjutas:Kas keegi rates Taylor Lautnerist järjejuttu ei taha teha, oleks päris huvitav lugeda
kas Taylor Launteri elust või Jacob Blackist,et näiteks mis temast peale Breaking Dawni saab?
ma püüdsin taylor lautnerist teha, aga ei tulnud välja, aga sa võiks teha nii nagu sina tahad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2