Logi sisse
Juhtkonna teated
20.03.2013 - Ilusat kevadet kõigile!Similar topics
Latest topics
» mis raamatut ...by Alice21 Reede 15 Aug - 6:49
» Film/sari mida vaatasid viimati?
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:48
» Sõnakett - Eesti keeles
» Sõnakett - Inglise keeles
» Kaebustest.
by Halvorsen Kolm 30 Apr - 11:25
» Müüa kõik 4 videviku saaga raamatut+režissööri märkmik
by Twiligd Laup 1 Veeb - 18:19
» Parima selgitamine
by Alice21 Teis 5 Nov - 18:56
» Laul vs. laul
by bella19 Püh 29 Sept - 11:57
» Uus foorum - Eurovisiooni foorum
by Hennu2 Teis 3 Sept - 20:54
Top posting users this week
No user |
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 6 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 6 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(386) oli siin foorumil Reede 25 Okt - 6:54
Läbi Jacobi silmade
+16
Selena-gomez
bella19
AliceTwilight
Kirstin
Twilight♥
Marion
haly005
TwilightForeva-
Forever&Ever
Liisu16
Halvorsen
Alice21
SikuftAlice
Bree
Didyme M. Sharpe
Meloofia
20 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Läbi Jacobi silmade
Kas see raamat on tervenisti läbi Jacobi vaate? Kas siis kui on, seal Bellast ja Edwardist enam eriti ei räägitagi? Seletage võhikule natuke palun.
Meloofia- Videviku Uudistaja
- Postituste arv : 8
Re: Läbi Jacobi silmade
Breaking Dawn on tehtud kolmeks nn. "osaks" Esimene kolmest osast on Bella silme läbi, teine (raamatu keskosa) Jacobi silme läbi ning kolmas jälle Bella silme läbi.
Bella ja Edward on põhiliselt terve aja loos sees. Osa, mis on kirjutatud läbi Jake'i mõtete ja isiksuse, toimub samuti pidevalt Bella lähedal ning Cullenite enda kodus.
Imestan, et keegi sulle varem ei vastanud. Kui jäi midagi segaseks või soovid veel midagi teada, küsi julgelt.
Bella ja Edward on põhiliselt terve aja loos sees. Osa, mis on kirjutatud läbi Jake'i mõtete ja isiksuse, toimub samuti pidevalt Bella lähedal ning Cullenite enda kodus.
Imestan, et keegi sulle varem ei vastanud. Kui jäi midagi segaseks või soovid veel midagi teada, küsi julgelt.
Didyme M. Sharpe- Algaja Videviku Fänn
- Postituste arv : 332
Vanus : 29
Jake'i osa oli kõige parem.
Aga see on nii, et alguses on Bella raamat, kus ta on inimene ja abiellub Edwardiga. Oma mesinädalatel saab Bella teada, et on rase - sellega esimene raamat lõppebki.
Teine raamat on Jacobi oma. Lõppeb ta igatahes sellega, et Bella laps sünnib ja Jacobil tekib selle lapsega hingeside vms. Ja siis kuuleb ta Bella muutuva südame häält.
Kolmas raamat algab sellega kuidas Bella sünnitab ja siis tules piinleb. Seejärel avab ta silmad ja kõik on hästi selge. Ta muutus vampiiriks.
Aga see on nii, et alguses on Bella raamat, kus ta on inimene ja abiellub Edwardiga. Oma mesinädalatel saab Bella teada, et on rase - sellega esimene raamat lõppebki.
Teine raamat on Jacobi oma. Lõppeb ta igatahes sellega, et Bella laps sünnib ja Jacobil tekib selle lapsega hingeside vms. Ja siis kuuleb ta Bella muutuva südame häält.
Kolmas raamat algab sellega kuidas Bella sünnitab ja siis tules piinleb. Seejärel avab ta silmad ja kõik on hästi selge. Ta muutus vampiiriks.
Jacobi raamat oli üle kõie.sellise vaba suhtumisega ja mitte nii ema kui bella:D
vabandan ette,kui keegi ennast puudutatuna tundis.
vabandan ette,kui keegi ennast puudutatuna tundis.
SikuftAlice- Administraator
- Postituste arv : 8525
Vanus : 114
Suht harjumatu oli seda lugeda, aga ka huntide mõtteid oli jällegi huvitabv kuulata, eriti jacobi omi, tundeid, mida ta kirjeldas, jne... Cool
Alice21- Moderaator
- Postituste arv : 11991
...
Viimati muutis seda Halvorsen (Teis 29 Apr - 21:28). Kokku muudetud 1 kord
Halvorsen- Videviku Uudistaja
- Postituste arv : 11
Vanus : 30
Rõve?
Ma ei usuks:D
Ma ei usuks:D
Ei olnud rõve. Lahe ikka.
Aga see mesinädalate koht oli küll natuke kahtlane
Aga see mesinädalate koht oli küll natuke kahtlane
Viimati muutis seda Alice21 (Nelj 15 Juul - 21:25). Kokku muudetud 1 kord
Alice21- Moderaator
Oh yes:D
läbi Jacobi silmade oli raamat lihtsalt super hea :*
Meeldis väga :*
Meeldis väga :*
Liisu16- Videviku Uudistaja
- Postituste arv : 17
Vanus : 31
Minuarvates oli ka natuke harjumatu kuna ajasin tihti segi kas jutustas Bella või Jacob. Minuarvates oli aga kõige parem Bella raamat ja täpsemalt viimane osa neist kus Bella juba oli vampiir.
Ma ka vahest läksin sellest segadusse et kumb nüüd jutustab kas Bella või Jacob . Aga muidu oli superhea .
TwilightForeva-- Tõeline Videviku Fänn
- Postituste arv : 1663
Vanus : 28
Ärge siis mõelge nii palju Edwardile,vaid keskenduge pigem raamatu lugemisele:D Muidu lähebki niiviisi sassi.
Ma ei mõtlegi eriti Edwardile . Temale mõtlen ainult siis kui tema kohta midagi loen
TwilightForeva-- Tõeline Videviku Fänn
- Postituste arv : 1663
Vanus : 28
Ma hakkan kõike ette kujutama läbi oma silmade ja vahest kujutan kogematta Jacobi asemel Bella rollina. Näiteks on mul täielikult oma ettekujutlus kuidas Jacob nägi Bellat jõuetuna seal keset tuba poolsurnuna haiglatoolil lamamas. See pilt tuleb tihti ette ja on suht kohutav.
Teil on imelik fantaasia
Jacobi osa oli seal lihtsalt nii hea:D
Algul mõtlesin, et nõme, et seal mingi Jacobi vaatepildist on, aga arvamus muutus.
Blondiini naljad olid head.
Algul mõtlesin, et nõme, et seal mingi Jacobi vaatepildist on, aga arvamus muutus.
Blondiini naljad olid head.
haly005- Videviku Fänn
- Postituste arv : 877
Vanus : 30
Rosalie ja Jake'i vaidlused olid vaheldusex kõigele muule lõbusad. See kausiga virtamine eriti
Alice21- Moderaator
Pontu!
Jah, nad kaks sobivad nii hästi kokku. Ma arvan, et kui neid terve igaviku vaadata saaks iga päev mitu korda kõhutäie naerda. Nad lihtsalt sobivad nii hästi kokku - "sobivad". (:
Mind ajas vahepeal Leah närvi aga samas hakkas mul imelikulkombel temast isagi kahju natuke, maitea miks. Sam on ikka kõige vastiku ever.
Jah, nad kaks sobivad nii hästi kokku. Ma arvan, et kui neid terve igaviku vaadata saaks iga päev mitu korda kõhutäie naerda. Nad lihtsalt sobivad nii hästi kokku - "sobivad". (:
Mind ajas vahepeal Leah närvi aga samas hakkas mul imelikulkombel temast isagi kahju natuke, maitea miks. Sam on ikka kõige vastiku ever.
Forever&Ever kirjutas:Pontu!
Sami tegu ei olnud jah hea.. aga mis teha, kui hingesugulane mängu tuleb ju... ses suhtes on need hingesugulused hästi nõmedad, aga muidu on lahe värk, kui lihtsalt "pauk" ja oledki tast sisse võetud terveks eluks
Alice21- Moderaator
Kas keegi teab, et mis sinna kausi peale oli kirjutatud inglise keelses raamatus?
Twilight♥- Videviku Fänn
- Postituste arv : 555
Vanus : 27
Mina tänan ükskõik keda, et Jakeil ei tulnud hingesugulust Bellaga aga ma tapan kõiki keda võimalik selle eest, et tal tuli Renesmeega hingesugulus - ok, Stephenie jääb tänu oma kuldajudele ellu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2