Logi sisse
Juhtkonna teated
20.03.2013 - Ilusat kevadet kõigile!Similar topics
Latest topics
» mis raamatut ...by Alice21 Reede 15 Aug - 6:49
» Film/sari mida vaatasid viimati?
by Alice21 Reede 15 Aug - 6:48
» Sõnakett - Eesti keeles
» Sõnakett - Inglise keeles
» Kaebustest.
by Halvorsen Kolm 30 Apr - 11:25
» Müüa kõik 4 videviku saaga raamatut+režissööri märkmik
by Twiligd Laup 1 Veeb - 18:19
» Parima selgitamine
by Alice21 Teis 5 Nov - 18:56
» Laul vs. laul
by bella19 Püh 29 Sept - 11:57
» Uus foorum - Eurovisiooni foorum
by Hennu2 Teis 3 Sept - 20:54
Top posting users this week
No user |
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 5 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 5 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(386) oli siin foorumil Reede 25 Okt - 6:54
Sari õnnetuid lugusid - Lemony Snicket
5 posters
Videviku Foorum :: Muu :: Raamatutest
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Sari õnnetuid lugusid - Lemony Snicket
Olete lugenud ? Raamat algab kurvalt ja läheb hullemaks ja siis lõpeb nii kurvalt kui ka natuke rõõmsalt . Kõikaeg on jutt ainult kurbuse ümber . Raamatuid kokku 14 (võin eksida" ja eestikeelseid varjante 6 .
Esimese osa tutvustus : "Ahastav algus "
Raamatu tegelasteks on Baudelaire´i lapsed: 14-aastane leiutaja Violet, 12-aastane raamatuneelaja Klaus ja väga teravate hammastega beebi Sunny. Nad on nutikad ja head lapsed, kuid nende elu on täis ebaõnne. Juba raamatu esimeses peatükis hukkuvad salapärases tulekahjus nende rikkad vanemad ja lastest saavad orvud ning suure varanduse pärijad. Nad saadetakse elama salakavala ja õela krahv Olafi juurde, kes püüab nende varandust iga hinna eest endale saada.
Esimese osa tutvustus : "Ahastav algus "
Raamatu tegelasteks on Baudelaire´i lapsed: 14-aastane leiutaja Violet, 12-aastane raamatuneelaja Klaus ja väga teravate hammastega beebi Sunny. Nad on nutikad ja head lapsed, kuid nende elu on täis ebaõnne. Juba raamatu esimeses peatükis hukkuvad salapärases tulekahjus nende rikkad vanemad ja lastest saavad orvud ning suure varanduse pärijad. Nad saadetakse elama salakavala ja õela krahv Olafi juurde, kes püüab nende varandust iga hinna eest endale saada.
Re: Sari õnnetuid lugusid - Lemony Snicket
13 osa on. Ma armastan neid raamatuid, superhead!
Saatsin kirjastusse kirja ka ja küsisin nende raamatute kohta:
Saatsin kirjastusse kirja ka ja küsisin nende raamatute kohta:
- Spoiler:
- Tere Karin!
Aitäh teile heade sõnade eest ja aitäh raamatuid lugemast!
"KURJUSE KÜLA" on ilmumas selle aasta sügisel. Snicketi sarja järgmised raamatud on plaanitud iga 6 kuni 12 kuu tagant, st 1-2 raamatut aastas.
Parimate soovidega,
Leelo
Draakon & Kuu
Shortie- Kohanev Videviku Fänn
- Postituste arv : 27
Vanus : 27
Teine ja kolmas osa, ehk "Roomajate ruum" ja "Avar aken" on minu lemmikud, tahaks neid ka enda isiklikku raamatukokku.
Ma olen kõik eesti keeles ilmunud 7 osa läbi lugenud. Täiega head! kokku on neid raamatuid 13.
On need head??
Pole kuulnudki nendest..
Pole kuulnudki nendest..
Alice21- Moderaator
- Postituste arv : 11991
Ma olen ainult 1.osa läbi lugenud aga kurb on jah
bella19- Tõeline Videviku Fänn
- Postituste arv : 3151
Vanus : 26
esimene pole üldse hirmus teiste osade kõrval.
Nt 7. osas oli,et V.T.K küla tahtis orvud üles puua,kuid krahv Olaf tegi neile sellise ettepaneku: kaks last puuakse üles,aga ühe päästab tema ära. Ühte last oli tal vaja siis Baudelaire`ide varanduse pärast.
See oli selline...suht julm ikkagi!
Ma natuke olen 8 osa(Hostile Hospital) ka lugenud mudu...netist laadisin ingilsekeelse raamatu moblasse. Aina huvitavamaks läheb
Nt 7. osas oli,et V.T.K küla tahtis orvud üles puua,kuid krahv Olaf tegi neile sellise ettepaneku: kaks last puuakse üles,aga ühe päästab tema ära. Ühte last oli tal vaja siis Baudelaire`ide varanduse pärast.
See oli selline...suht julm ikkagi!
Ma natuke olen 8 osa(Hostile Hospital) ka lugenud mudu...netist laadisin ingilsekeelse raamatu moblasse. Aina huvitavamaks läheb
Videviku Foorum :: Muu :: Raamatutest
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1